- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam1213
tag
válasz
darál0w #22319 üzenetére
Amiket írtál hogy nagyon fontos beállítás azokat elvégeztem és nem töltötte be a windowst.
Amiket írtál a biosben a legkisebb beállítás.(nem mint ha baj lenne csak írtam).
Így vissza állítottam.
Amúgy az fsb emelést nem én csináltam hanem a lap magától amikor a memória sávszélességet 12800 beállítottam.
Azt hitem hogy ez alapfesz, nem gondoltam volna hogy magas. -
adam1213
tag
Sziasztok.
Van nekem:
Asus Maximus extreme alaplapom
E8500 processzorom, cooler master geminII processzor hűtő 2db coolink swif2 120p ventilátorral
ocz platinum ddr3 2x1gb 1600Mhz 1,9VAmikor össze lett rakva a gép akkor kifagyott mert alapból nem 1,9V-on volt a memória, az fel lett emelve és tökéletesen működik de a processzort is húzta.Tavassal lett összerakva és az óta hibátlanul megy.
Az a kérdésem hogy így maradhat vagy változtatni kéne rajta?
Vagy mit lehet kihozni a processzorból még hogy stabil legyen és az élettartalomra se legyen veszélyes?
Gondolom ebből bőven többet ki lehet hozni de nem mindenáron húznám fentebb ha csak biztonságos.
Nem nagyon értek hozzá meg a bios-ban se szeretek nagyon turkálni de ha valaki egy pontosan leírná hogy mit hogy állítsak be azt megköszönném és be állítanám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Lexus, Toyota topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest