Új hozzászólás Aktív témák
-
yolan
őstag
4.5k-ért van cm hyper 212, 6k-ért cm hyper 212 plus, 3k-ért cm hyper tx3, 9k-ért mugen 2
tessék nézelődni az apróban, ekl hőcsöves tx2-höz hasonló de elvileg jobb hűtő 4k körül
1k körül eladható a gyári, 500-ből lehet venni pasztát fecskendővel, ügyesen költséghatékonyan meglehet oldani és mehet az űbertuning, fsb 500-ra aztán durr, bár, igen, a lap hamarabb "leszabályoz" -
yolan
őstag
válasz
KAMELOT #15841 üzenetére
a hőfokokra figyelj, eddig ami járt nálam e6300 60-65 fok között elkezdett órajeleket dobálni, amit a terheléses tesztek hibának vesznek, és megállnak
B2 stepping tuningbarát, viszont melegszik, L2 hűvösebb, de nem is megy annyira
hűteni kell és a lapod fsb wallján tudod járatni ha kis szerencséd van -
yolan
őstag
válasz
RichiG23 #15771 üzenetére
Én előbb megnézném mi a vége fsb-ben, vedd le a szorzót mondjuk 6-ra, és az fsb-t emeld, adj plusz feszt a lapnak, és a ramokat oszd vissza hogy ne ezek legyenek a szűk keresztmettszetek.
Az órajel ugyebár úgy néz ki hogy fsb*proci szorzó, a 3ghz összejöhet 300*10-ből, de 500*6-ból is. Az 500*6-nál nagyobb lesz a teljesítménye a gépednek. Persze fsb emeléskor a ram órajele is emelkedik mert a ram órajele pedig fsb-szer ram szorzó, tehát 500-as fsb-nél már a legkisebb a 2.0-ás ram szorzóval is 1000mhz-n fog járni a ram. -
yolan
őstag
válasz
gordonfreemN #15567 üzenetére
A polírozás lenne a megoldás, és még a hőátadás is javulna.
Most eléggé teli vagyok procikkal, meg két hűtőt is "bejelentettek", de pár hét múlva akár meg is tudnám csinálni neked. -
yolan
őstag
válasz
WongFeiHong #15556 üzenetére
p43 tudtommal 1.1v-ot kér
geil bd 1.8-2.0v között lehet, de ez biztos rá van írva a modulra. -
yolan
őstag
válasz
WongFeiHong #15553 üzenetére
Igen, mindet.
-
yolan
őstag
válasz
zolyee #15530 üzenetére
7000 felett dobálta a memóriakezelést 3ghz-n ha jól emlékszem, cpu queen meg valami 6500 körül volt
nem hd filmet kel kódolni vele természetes, de átlag felhasználásra tökéletes, meg hát, el lehet vele szórakozni, tesztelgetni, nem kell pepecselni, fsb-t felcsapod, feszt olyan 3ghztől kell emelni, móka és kacagás -
yolan
őstag
Kollégák!
Ha valaki szeretne olcsón, szép eredményeket könnyen elérni, és örülni nekik, tessék Celeron 4x0-kat venni. Tegnap kaptam kézhez egy 420-as példányt, alapfeszen 87% over, és az ereje is szépen növekszik. Ja, és olcsó
-
yolan
őstag
Srácok!
Nem tud valaki valami boltot ahol ENZOTECH MST-88 mosfet hűtőt lehet kapni?
Én sehol nem találtam, se pcgear, se computermode, se oc nem tud segíteni, megvagyok lőve, pedig pont ilyen kéne. -
yolan
őstag
válasz
zalman90 #14428 üzenetére
tudtommal hamarabb lekapcsol a gép
biosban lehet állítani hőfok határt, illetve van biztonsági határ is ha jól tudom
persze, egy jó magas vtt-vel vagy pll-el is kitudod nyírni, úgy hogy csak nem is szól a lap, hogy ejnye, azt hiszi te űber pro vagy és nitrót töltesz a fejére, had mennyenközbe meg nem, és szépen ölöd a procid
régebben simán el lehetett füstölni egy procit tuning során, de hétköznap is amilyen fos hűtők voltak, meg nagy feszültségek, bár 98-ban az abit lapom már levágott túlmelegedéssel, vagy 96-ban, passz, azóta elvileg csak fejlődtünk, biztonság téren is remélhetőleg.
120-140 fok körül olvad a nyák -
yolan
őstag
válasz
laccc85 #13041 üzenetére
lehet elkéne látogatnod a ddr2 tuning topikba
egy memória túlhajtásánál egyáltalán nem csak az órajel számít
azt mondod 1000mhz-t megy, de hogyan? milyen időzítés? milyen szorzó, milyen strap, milyen feszültségen, milyen környezetben, lapban, chipsetben, stb, ezektől mind függ
nem olyan egyszerű a helyzet mint ahogy írtad, szerintem utána kéne olvasnod még, ezt ne kötekedésnek vedd, nagyobb tudással jobban megtudod fingatni a cuccokat
kicsit átolvasod a ddr2 tuning topik első posztját, meg úgy átfutod, és szélesebb képet fogsz kapni, pld hogy 800mhz cl4-4-4-12 ben kábé = az 1066mhz cl5-5-5-15-el, és hasonló jó féle tudást., feszültségekről, órajelekről, idpzítésekről, mi mit szeret, hogyan, melyik tulajdonság tuningolása hol hoz teljesítmény növekedéstTyler8: én mindenképp egy korrekt beállítást használnék a ramoknál is, nem csak a procit húznám, a ramot meg hagynám küllogni. gyorsabb pálya betöltések, gyorsabb másolás, írás, stb. érdemes megpiszkálni a ramot. csináltam tesztet, pár kattintással akár 1gb/s-es növekedést is el lehet érni memória kezelésnél, ami már nem rossz plusz
a biosban amilyen ram szorzót használsz, azzal kell megszorozni az fsb-t, tehát ha 2.0-át akkor 2.vel, ha mondjuk 2.4-est akkor 2.4-el.
a rated fsb az az fsb*4 (ugyebár QDR), tehát ha 400-as fsb, akkor 400*4=1600, vagy ha 333, akkor 1333. uguruban nem tudom miként nevezik, cpu-z biztos jót fog kiírni
mennyit szánsz a vga-ra, és pontosan milyen konfigba is szeretnéd belerakni?
-
yolan
őstag
válasz
laccc85 #13036 üzenetére
1:1-es fsb:ram aránynál nem lehet húzni? meg hogy a 800-as ramok 1000-et mennek köbö.. ahaha
Szóval, fsb:ram arány azt jelenti, hogy milyen ram szorzót használsz. ha 2.0-ásat akkor ugyebár 400-as fsb-nél, 400 lesz a valós és 400*2=800 az effektív ram órajel
minél magasabb fsb, annál gyorsabb memória és kess kezelés, tehát egy 3hz-s órajel, jobb ha 500*6-ból áll össze, mint hogy 12*250-bőlkérdés hogy mit akarsz csövön járatni?
a procit? a ramokat? együtt mindent?
szerintem együtt mindent egy korrekt beállításon.
ehhez végig kell egyenként tesztelni, hogy legyen honnan indulnod, szépen a procit, a ramokat, úgy hogy mikor az adott alkatrészt teszteled, kiküszöbölöd hogy a többi alkatrész legyen a szűk keresztmetszet
tehát ha a procit nyúzod, akkor a ramokat 1:1-re állítod, mondjuk 5-5-5-15-ös időzítésekre, és adsz nekik elég feszt, hogy ne a ram miatt álljon meg a tuning
és így végigteszteled a cuccokat, aztán szépen egymáshoz igazítod őket, aztán egy brutál terheléses teszt, majd játék, hőmérséklet figyelés, stb -
yolan
őstag
egyel előtted írtam le pont, hogy:
alap órajelen, és vid értéken biztos, hogy fog menni stabilan, indulj ki abból a feszültségből. a többi befolyásoló tényezőt iktasd ki (ramoknak extra fesz plusz visszaosztani, plusz tágítani az időzítést, lapnak extra fesz, stb) és kezd el emelni az fsb-t.
ezzel elkezdheted kitesztelni a proci alapfeszültségen mit tud, vagy fordítva csinálod, és megnézed mi a legalacsonyabb fesz amint bírja az alap órajelet, és onnan kezded el (én így szoktam)
-
yolan
őstag
válasz
tomamd #12580 üzenetére
ha elolvasod amit írtam, akkor rájöhetsz, hogy buta kérdés, mert amint írtam, senki nem fogja tudni neked megmondani, a Te procidnak mennyi a sok és mennyi a kevés a kívánt órajelhez.
teszteld ki, alap órajelen, és vid értéken biztos, hogy fog menni stabilan, indulj ki abból a feszültségből. a többi befolyásoló tényezőt iktasd ki (ramoknak extra fesz plusz visszaosztani, plusz tágítani az időzítést, lapnak extra fesz, stb) és kezd el emelni az fsb-t. -
yolan
őstag
válasz
jegesmester #12566 üzenetére
feszeld szénné, ezazz, megy az
noh, de komolyra fordítva, minek mennyi feszt adsz?
ram, lap, proci? -
yolan
őstag
válasz
szkrisz #12552 üzenetére
feszeket nem tudok neked mondani, csak sacc/kábé
nekem a 400-as fsb-hez ilyen beállítás kellett, jelzem, nem kicentizett értékek:vcore: 1.1v
pll: 1.5v
vtt: 1.1v
cpu ref: 0.76v
mch core: 1.1vén először is a pll-t 1.5v-ra állítanám, a vtt-t 1.2-re, a cpu refeket (nálam ud3r-ben csak 1 van) 0.76v-ra és elkezdenék a vcore-val játszani. 1.1-1.2v körül szerintem vinnie kell 6-os szorzón a 400-as fsb-t, most csak az fsb-t teszteled! Ha megvan 400-as fsb-n a legalacsonyabb vcore, akkor az egy stabil pont, kiindulás.
majd kezdj el lépegetni az fsb mondjuk, ha nem bírja zongorázd végig a feszeket, melyik nem elég, a lapnak 1.2-őt adnék, illetve a ramokat hagynám cl6-on 2.0v-al, hogy ne a lap és ne a ram legyen a szűk keresztmetszet mikor cska a procit teszteled
minden proci egyedi, máshogy szereti a feszeket, az én e0-ám szereti a vtt-hez képest magas ref-et, illetve inkább vcore-ban kér sajnos többet, nem vtt-ben és pll-ben, pll és vtt (extrém) magas fsb-hez kell (extrém) magasan beállítani
-
yolan
őstag
válasz
dio001 #12549 üzenetére
vannak ilyen laptop hűtő párnák, amikbe ha jól tudom valami Glauber-só-s keverék van, ami átveszi a hőt, majd halmazállapot változással leadja, huh, régen volt mikor ilyenekkel foglalkoztam, lényeg hogy hűti, vagy vannak ilyen alátétek, plusz ventivel, pár fokot biztos segítene, vagy egy kiadós takarítás és újrapasztázás
-
yolan
őstag
válasz
Toninho13 #12545 üzenetére
nem megyek bele a vitába, miért cserélni 1366-ra egy korrekt 775-öt, mindegy
a feszeket viszont neked kell kitesztelni, minden proci, lap, ram más, más feszeket szeretnek, más feszek kellenek ugyan olyan beállításokhoz.
keress rá a hsz-eimre, leírtam párszor én hogy tesztelem ki a feszeket -
yolan
őstag
válasz
Toninho13 #12536 üzenetére
3dmark minek már? gerjedni a pöttyökre, amik nem tükrözik a valós teljesítményt? főleg ati kártyával, ha 3dmark e-penis növeleshez kell akkor már nv karival fuss neki
az az asrock lap nem egy tuningbajnok, ha már korrekt procit veszel, illene alá valami finom p45-ös giga lap, ud3r/p-t már nem találsz, talán még ud3-at igen, de ud3lr-t igen, az kellemes lesz, vagy az apróban valami ep45-ds3/3r/3p/4
-
yolan
őstag
válasz
szkrisz #12535 üzenetére
1:1-es fsb:ram aránnyal szeretnéd hajtani az 1066-os ramokat, akkor ahhoz 533-as fsb kéne, és proci órajelben max 3500mhz-t szeretnél, akkor 3500/533 az a 6.5-ös szorzó neked pont jó is lenne.
viszont ez a ram beállítás, 1066mhz@2.0@cl6 ez kábé siralmas
a 2.0v-ot tartsuk meg, az időzítést állítsuk cl4-re, és az órajelet maximalizáljuk, tehát mit megy ezen
ha 800mhz fölött tud menni, már gyorsabb lesz
(800mhz@cl4=1066mhz@cl5)
és ha pld 900-at menne a ramok, akkor csak egy 450-es fsb kéne, amit nagyobb eséllyel bír majd a procid értelmes feszen, illetve nem kell a 450-es fsb-hez sokat adni neki vcore-ben, se pll, se vtt, és a lapnak se szinte.tehát én először a ramot tesztelném ki cl4-ben 2.0v-al hogy mennyit bír, aztán 1:1-re beállítani az fsb-ram arányt, és végigzongorázni aze gyes szorzókon mit bír a procid.
-
yolan
őstag
válasz
Selynelar #12507 üzenetére
g31m-es2l nem egy tuninglap, 300-400-as fsb-t ha bírhat, járt nálam ilyen, hát nem győzött meg, lehet előbb a tuninghoz egy komolyabb lapot kéne szerezni
amúgy ha visszaolvasol kicsit, nemrég lett leírva hogyan fuss neki, vagy keress rá a hozzászólásaimra, énis leírtam már a módszerem párszor -
yolan
őstag
válasz
CheaterBandi #12504 üzenetére
mch core a chipset feszültsége
pll a proci egyik fesze, magas fsb-hez kell
vtt a proci termination fesze, magas fsb-hez kell
cpu reg (gtl ref) termination refek, megadott arány szerint mozognak vele
mch termination és mch ref is a magas fsb-hez kell
ramoknál vdimm a ramfesz, channel a-b ref és ő mch dram ref ennek a fele ha jól emlékszemkezd el emelni az fsb-t, majd ahol nem bírja a terheléses tesztet, adj a procinak
ha még mindig nem bírja, adj a lapnak
ha bírja lépegess tovább
400-as fsb-hez még elég az 1.5-ös pll és 1.1-es vtt, de a vtt lehet a gyári 1.2v-on is, max tovább fogja bírni, a refek 0.76v-on, mch ha jól emlékszem p45-öd van, akkor az 1.1v, ez is bőven elég a 400-as fsb-hez.400*9.5 ha jól számolok 3800, 420*9.5 meg 3990, akkor ha 4ghz-t szeretnél, és nem max fsb-vel akkor 4000/9.5=421 kábé asszem
nem tudod milyen vid-es a procid, de ehhez sztem már biztosan kell majd vcore-t emelni, vtt-nek +1 lépésnyi, pll-nek sztem elég az 1.5, ha nem 1 lépésnyi, refeket állítani vtt-hez, mch-nak +1 lépésnyi
ja és a ramokat oszd vissza mikor a procit teszeled -
yolan
őstag
Búék gyerekek
búék
-
yolan
őstag
válasz
justil #12490 üzenetére
Ha jól emlékszem 45nm-es prociknál 1.4v a 24/7-re ajánlott max vcore, megfelelő hűtés esetén, talán vízzel lehet kitolni ezt a határt, de azért ezek a 4 magos procik tudnák ám melegedni, 60-70 fok fölé nem érdemes engedni a magokat 100%-os terheléskor, de kérdem én, még a ps2 emu melett is, mire nem elég egy 3.2ghz-n járó q9650?
-
yolan
őstag
válasz
scream #12481 üzenetére
vegyünk két beállítást
800Mhz, 4-4-4-12, 1.8v
1066Mhz 5-5-5-15, 2.0vEz a két beállítás gyakorlatilag egyenlő teljesítményt ad, az egyik lassabb órajelen de feszesebb időzítésekkel megy, a másik fordítva, de kb kiegyenlítik egymást.
Ha te mégis 1066mhz-n szeretnéd járatni, 5-5-5-15-ös időzítések mellett, és 2.0v-on, akkor én erre azt mondom, hogy hagyd meg a 2.0v-ot, mert az ami megérezhető, pld fogyasztás, hőtermelés, ha már az 1066mhz miatt 2.0v-ot adnál neki, akkor használd ki jobban. Egy korrekt ram 800mhz-t cl4-ben 1.8v-on stabilan bír, ha a feszt 2.0v-ra emeled, valszeg tudod szűkíteni az időzítéseket, vagy növelni az órajelet. Vegyük azt hogy növeled az órajelet. Mondjuk 900Mhz-t fog bírni 4-4-4-12-őn 2.0v-on. Mit is jelent ez? Ha 800mhz 4-4-4-12-őn volt egyenlő az 1066mhz 5-5-5-15-el, akkor a 900mhz 4-4-4-12 egyértelműen nagyobb teljesítményt fog adni mint az 1066mhz 5-5-5-15-ben, ugyan azon a feszültségen.
Az 5-5-5-15 arra való, hogy 1100 és fölötte tud hajtani, 1:1-es fsb:ram aránnyal.Én azt mondom tuti receptnek, 4-4-4-12-es időzítést használja, add meg a ramnak azt a feszt amit az 1066mhz maitt megadnál neki, és nézd meg mit bír, ha már 800 felett megy, már jobb lesz mint az 1066mhz 5-5-5-15-ben.
Ennél még tutibb recept, ha pld a ramod bír 900mhz-t, 4-4-4-12-ben, akkor a procid lődd be 450-es fsb-re, és hajtsd 1:1-es aránnyal, tehát 2.00-ás szorzóval a ramokat, így lesz a legtutibb
-
yolan
őstag
válasz
gabber9511 #12466 üzenetére
6-6-6-18-as időzítéseket, ahogy nálad is futnak most a ramok.
ennél alacsonyabb időzítéseken kéne hajtani őket, természetesen csak akkor ha bírják
800-mhz-hez általában a jobb ramoknál cl4-es időzítés, tehát 4-4-4-12 társul, hétköznapibb ramoknál cl5, 5-5-5-15 (gyártó vagyis chip függő, ez lehet 5-5-5-18-is, pld ocz-knél) -
yolan
őstag
válasz
gabber9511 #12462 üzenetére
~800mz cl6-ban
...vicc
és gyárilag ilyen vagy ez már kézzel állított? -
yolan
őstag
válasz
gabber9511 #12456 üzenetére
hát nézd meg..
cpu-zzal, vagy everestel
tuning szempontjából nem mindegy -
yolan
őstag
válasz
gabber9511 #12454 üzenetére
800mhz, milyen időzítéseken és milyen fesz mellett?
-
yolan
őstag
válasz
Wnjani #12448 üzenetére
Ezeket állítsd át:
Performance Enhance: Standard
Ez a Performance level-t fogja ha jól emlékszem 10 köré állítani, vagy 15, passz, stabilizálja a ramot magasabb órajelnél, ezáltal magasabb órajelen tudod járatni, az a 667 az nagyon hurka, még ha cl5-ben is de egy 800mhz kikéne hogy jöjjön belőle, főleg ha 2.0v-ot adsz neki, ha megy utána csökkentsd a vdimm-et hátha megy kevesebbel isVagy:
Próbáld meg az időzítéseket 4-4-4-12-re állítani majd először 667-en, aztán 800-on, persze 2.0v meleltt, ha megy utána csökkentsd a vdimm-et hátha megy kevesebbel is
A lapnak az 1000-es rated fsb-t bírnia kell, így az mch core-nak ne adj feszt, fixált 1.1v-ra
A ramnak mehet a +0.2v, az nem halálos, bőven nem, de kicsit tudod még facsarni őket, amit én érdemesnek látok, ez a 667mhz @ cl5 nagyon visszafogja a gépet
Az 1.2-es termination (későbbiekben vtt) jónak néz ki, de mi a következő lépcső? 1.22, 1.24, 1.26v?
Cpu refnek a .805, hmm, itt is mi lenne a következő lépcsőfok?
Úgy néz meg, hogy a vtt 1.2v-on legyen, mert ha a vtt-t emeled egy elölre megadott arány alapján a cpuref-et is emelni fogja. -
yolan
őstag
válasz
gabber9511 #12424 üzenetére
300-350-es fsb körül wall-osak általában, de jó kis procik
-
yolan
őstag
válasz
HollyBoni #12331 üzenetére
nem árt, mert pld ha a procinak adsz hasamra ütök 1.3v-ot, és kínozni próbálod hasamra ütök 4ghz-vel, de közben meg 1.4v-on menne annyit, akkor sírhatsz hogy a ram nem megy, meg fagy, ott a proci fogja eldobni az agyát, ugyan így lehet rammal, lappal, esetleg táppal, feszekkel, túlmelegedéssel, egyes beállításokkal.
nem olyan egyszer egy ez a tuning, főleg ha komolyabb a cél, nem csak annyi hogy az fsb-t 200-ról 500-ra állítom, aztán adok a procinak 1.8v-ot hadmennyen -
yolan
őstag
-
yolan
őstag
válasz
HollyBoni #12320 üzenetére
használj mértékegységeket kérlek
Szóval, elmagyarázom.
vegyünk két beállítást
800Mhz, 4-4-4-12, 1.8v
1066Mhz 5-5-5-15, 2.0vEz a két beállítás gyakorlatilag egyenlő teljesítményt ad, az egyik lassabb órajelen de feszesebb időzítésekkel megy, a másik fordítva, de kb kiegyenlítik egymást.
Ha te mégis 1066mhz-n szeretnéd járatni, 5-5-5-15-ös időzítések mellett, és 2.0v-on, akkor én erre azt mondom, hogy hagyd meg a 2.0v-ot, mert az ami megérezhető, pld fogyasztás, hőtermelés, ha már az 1066mhz miatt 2.0v-ot adnál neki, akkor használd ki jobban. Egy korrekt ram 800mhz-t cl4-ben 1.8v-on stabilan bír, ha a feszt 2.0v-ra emeled, valszeg tudod szűkíteni az időzítéseket, vagy növelni az órajelet. Vegyük azt hogy növeled az órajelet. Mondjuk 900Mhz-t fog bírni 4-4-4-12-őn 2.0v-on. Mit is jelent ez? Ha 800mhz 4-4-4-12-őn volt egyenlő az 1066mhz 5-5-5-15-el, akkor a 900mhz 4-4-4-12 egyértelműen nagyobb teljesítményt fog adni mint az 1066mhz 5-5-5-15-ben, ugyan azon a feszültségen.
Az 5-5-5-15 arra való, hogy 1100 és fölötte tud hajtani, 1:1-es fsb:ram aránnyal.Én azt mondom tuti receptnek, 4-4-4-12-es időzítést használja, add meg a ramnak azt a feszt amit az 1066mhz maitt megadnál neki, és nézd meg mit bír, ha már 800 felett megy, már jobb lesz mint az 1066mhz 5-5-5-15-ben.
Ennél még tutibb recept, ha pld a ramod bír 900mhz-t, 4-4-4-12-ben, akkor a procid lődd be 450-es fsb-re, és hajtsd 1:1-es aránnyal, tehát 2.00-ás szorzóval a ramokat, így lesz a legtutibb
-
yolan
őstag
-
yolan
őstag
válasz
HollyBoni #12302 üzenetére
szarok, vagy ddr2 vagy ddr3, nézz utána, wr listán kevés kombós lapot fogsz találni.. ez olyan mint hogy agp is van rajta meg pci-e.. hüjeség ott ahol van, parasztvakítás, vagy váltani kell vagy gyűjteni, nem a köztes megoldást választani, főleg nem akkor ha tuning az fontos szempont.
-
yolan
őstag
válasz
Tompo92 #12290 üzenetére
mivel a ram órajel is az fsb-ből adódik, így ha az fsb-t növeled, a ram órajelet is növeled, viszont általában csak a procinak adnak pluszt feszt, a ramoknak nem, és így nem bírja a ram a megemelkedett órajelet.
HollyBoni: semmit nem jelent hogy p3-on is megy, ha a tieden nem, valszeg a (hibás) húzás miatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest