- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
laccc85
csendes tag
Hát ha nekem 1:1 ben mentek a ramok az fsb-vel,akkor max 3850MHz-et tudtam kiszedni a prociból.
És én azért irtam az 1000MHZ-t a ramokra, mert felette,már hibázik a prime-al.
és ugye a 450 es fsbvel, ha 800/1666 (ram/fsb) vel megy a gép 9 es szorzóval akkor 4500MHz- megy a proci 1000 -en a ram és igy a legstabilabb, és ahogy kérdezted is, igy megy mind a kettő maxon,stabilan.
Bár annyira nem tesztelgettem hogy lenne még jobb, de te biztos jobban értesz hozzá, lehet lenne ötleted.
De egy 7 es szorzóval azért nem néztem meg, mert akkor ugye 450-es fsb vel a proci nem menne csak 3150MHz-en és a ram nem birja csak a 450-et.
De ha még nem jól csinálok valamit, lehetne állítanmi akkor vároma segitségedezért is akarok madj 1066 os ramot, hogy kisebb szorzóval és nagyobb fsb-vel menjen
-
Tyler8
tag
sok tesztben láttam már hogy játékokba a ram nem számít sokat 1 fpst kb még a legnagyobb ramtuning is... csak a procit szeretném húzni(persze ezzel gyorsul a ram is) ameddig lehet és a videokártya húzása helyett egy jobbat akarok venni bele de kérdeztem pár dolgot...sorry de akkor leírom mégegyszer őket:
-Ha változtatok az fsb:ram arányon akkor is a cpu-zben "DRAM Frequency"-t kell kettővel megszorozni hogy megkapjam a ram sebességét?
-cpuzn a Rated FSB amit ha jól gondolom uGuruba PSB-nek írnak 800nak van megadva és tudja-e valaki hogy ennek mennyi a tűrőképessége? a képen cpuzbe 912 ez az érték
-milyen vga-t tegyek ebbe a gépbe amit még kihajt ez a proci mert 2. gépnek szeretném meghagyni(most asus 7600gt van)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest