Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- Amazon Fire TV stick/box
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palesztin994
aktív tag
Esetleg még tudtok ajánlani ilyesféle 1-eset is? Ezek 918J-t tudnak, nem tudom mire jó ez, lehet kevés lenne, lehet nem. Hátha van jobb is, philipsnél nem láttam ilyet mondjuk,de még a hűtőhöz és a bojlerhez szeretnék valamit, mert egyiksem az olcsóbb fajta volt.
[ Szerkesztve ]
-
Palesztin994
aktív tag
Egyébként ez ugyanúgy 3680-at tud, tehát ezt is érdemes megvenni, ha elég egy négyes, nem? A koax védelme ugyanolyan lehet, mint az előzőnek, amit linkeltem?
[ Szerkesztve ]
-
Palesztin994
aktív tag
Sziasztok! Egy kis segítség kéne. Ez az elosztó hány joulet bír, honnan lehet ezt megtudni? 3680W- van ráírva nem tudom ez mennyi átszámítva, netes kalkulátor szerint ez szintén 3680 joulnak felel meg, de ha jól látom a fotón a dobozán 3680 joule van írva. Fizikából mindig is szar voltam.
Illetve sokat emlegettétek az apc PM8-GR-t, ami 2690J-t tud. Arra elvileg több a garancia, de egyébként ha a philipsnek magasabb a védelme, akkor az a jobb, nem? Én philipset szeretném, mert sokkal jobban néz ki, de persze nem ez a szempont fog dönteni. Koax védelem mire jó és hogy működik? Egyik felén bedugom pl. a Digit, aztán a másikból tovább a TV-be? Ez is túlfesz. ellen véd?[ Szerkesztve ]
-
Palesztin994
aktív tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogyha pl. közelben villám csap be, és bekerül a tulfesz a vezetekekbe a lakasban, akkor csak azokat a gépeket üti ki, amik be vannak kapcsolva? Tehát pl. kávéfőző, mosógép, szárítógép, indukciós lap amik nem standby üzemmódban mennek, hanem ténylegesen ki vannak kapcsolva azok megússzák? Nem tudom pl sütővel mi a helyzet, ha elektromos és az óra pl. folyamatosan a kijelzőjén van, gondolom ott szetcsapja, bár lehet a többi kikapcsolt gépet is.
-
Palesztin994
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy létezik olyan, hogy mondjuk egy mostanában épült házban van túlfeszültség védelem, ezért nem kell külön ilyen elosztót venni? Ha létezik, akkor annak is van joule értéke, mint az elosztóknak? -
Palesztin994
aktív tag
Szia! Esetleg ugyanilyen tudásúból van olyan, ami szimpla 5 dugós és minőségi is? Egyrészt amit linkeltél feleslegesen sok csatlakozós, másrészt így túl nagy is.
Egyébként az milyen megoldás, ha csak 1 dugaljt veszel ami tulfesz. védelmes és abba dugsz egy sima elosztót? Így gyengül a védelem?
Még 1 kérdés lenne: zavarszűrős elosztó mit tud még pluszban, mire jó?
Köszi előre is![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest