- Az elmúlt 8 évének legnagyobb felvásárlását jelentette be a Samsung
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Memora
senior tag
válasz
kételkedem #129 üzenetére
Sajna arra nincs pénzem, hogy a hálózatot rendbe tetessem, éppen e helyett szeretnék valamilyen eszközt vásárolni, ami megvédi azt a pár drága, és kényes elektromos szerkezetet, mint pl: a TV, PC, stb.
A "kis sercegés, és a csillár fénye" sajnos bejátszik, főleg, ha pl: egy másik szobában éppen lekapcsolják a lámpát, stb. A gond az, hogy ilyenkor a PC-re kötött hangszóró is kiad magából egy pillanatra egy pattanó hangot.
Szóval erre kéne valami megoldás, valami feszültségstabilizáló, vagy nem tudom.A konnektor megbontásával én inkább nem próbálkoznék, de éppen most cseréltettem ki valakivel a szobában lévő aljzatot, majd megkérdezem tőle, hogy földelt volt e (persze nem lett jobb, sőt, inkább roszabb)
Most egy másik szobából, hosszabbítóval átvezetve kapom az áramot, viszont sajnos már arról is elkezdett kicsit "pattogni" a hangfal)
Egyébként kb max 20000ft-ot szánnék rá, annyiból vajon ki lehet hozni megfelelő védelmet?
Nekem egyébként innen: http://www.argep.hu/main.asp?suche=tulfesz%FCltseg&sort=preis- az első 3 "tetszett" (külsőre), de nem tudom milyen paramétereket kell nézni, hogy pl elbírja a TV-t, PC-t, PS-3at, monitort, hangfalat, stb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Autós topik
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7800X3D / Radeon RX 7900XTX 24GB / 64GB DDR5 RAM / 1TB SSD konfig eladó normális áron
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i5-1240P 16GB 512GB magyarított vbill ujjlolv IR kam gar
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Asus rog strix scar17 (2023) RTX4080 gamer laptop + laptop hűtő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest