Új hozzászólás Aktív témák
-
Memora
senior tag
És tudnátok ajánlani valami tipust? pl: azt sem tudom, mekkora teljesítménykimenettel rendelkezőt kell vennem...(TV kb 300w + PC, CRT monitor, PS3, 5.1 hangfal)
Mindent rá szeretnék dugni + telefonkábel, ADSL, esetleg kábelTV)
Olyan szünetmentes/túlfeszvédő nincs, amiben van valamilyen feszültségkiegyenlítő?
Én valami ilyesmit néztem: http://www.argep.hu/product_436299.html -
Memora
senior tag
válasz
kételkedem #129 üzenetére
Sajna arra nincs pénzem, hogy a hálózatot rendbe tetessem, éppen e helyett szeretnék valamilyen eszközt vásárolni, ami megvédi azt a pár drága, és kényes elektromos szerkezetet, mint pl: a TV, PC, stb.
A "kis sercegés, és a csillár fénye" sajnos bejátszik, főleg, ha pl: egy másik szobában éppen lekapcsolják a lámpát, stb. A gond az, hogy ilyenkor a PC-re kötött hangszóró is kiad magából egy pillanatra egy pattanó hangot.
Szóval erre kéne valami megoldás, valami feszültségstabilizáló, vagy nem tudom.A konnektor megbontásával én inkább nem próbálkoznék, de éppen most cseréltettem ki valakivel a szobában lévő aljzatot, majd megkérdezem tőle, hogy földelt volt e (persze nem lett jobb, sőt, inkább roszabb)
Most egy másik szobából, hosszabbítóval átvezetve kapom az áramot, viszont sajnos már arról is elkezdett kicsit "pattogni" a hangfal)
Egyébként kb max 20000ft-ot szánnék rá, annyiból vajon ki lehet hozni megfelelő védelmet?
Nekem egyébként innen: http://www.argep.hu/main.asp?suche=tulfesz%FCltseg&sort=preis- az első 3 "tetszett" (külsőre), de nem tudom milyen paramétereket kell nézni, hogy pl elbírja a TV-t, PC-t, PS-3at, monitort, hangfalat, stb)
-
Memora
senior tag
Sziasztok, sürgős tanács kellene nekem túlfeszültségvédő-villámvédelem-szünetmentes táp ügyében!
Olyat szeretnék, amire olyan 1 millió forintig vállal a gyártó garanciát, ha esetleg mégis elromlana valami rajta keresztül A legfontosabb az, hogy megvédjen egy kb 300w fogyasztású TV-t, egy PS3-at, egy PC-t, egy monitort, és ADSL-t, telefont (+ 5.1 hangfalszett), főleg áramingadozás és villámcsapás ellen.
Családi házban, falun lakom, ahol a ház kábelezése már elég régi (azt hiszem még aluminium vezeték van réz helyett), és néha hallani a hangszórón pattogást, stb pillanatokra. Azt sem tudom, hogy földelve vannak e az aljzatok (amit itt írtak páran, hogy elem, izzó, stb segítségével hogy lehet megállapítani, abból én egy mukkot sem értettem)
Remélem, ki lehet védeni az ilyen dolgokat egy ilyen szerkezettel, és a villámvédelem is nagyon fontos lenne.
Egyébként hogyan lehet érvényesíteni Magyarországon az ilyen 1mft, és hasonló garanciavállalásokat, amiket a gyártók igérnek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest