- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magyarországon egyébként nem tudom, mit kell "tűrni". Ott sosem volt olyan, hogy a házadtól 300méterre lévő tengerpartra nem mehettél le, mert jött a jard és a kezedbe nyomott egy 500€-s csekket. Ja, zárva voltak a kocsmák...
Hátigen, a függőségek hatását nem szabad alábecsülni. Kemény cigisektől hallottam néha, hogy neki "cigizni KELL mennie" - nem hogy szeretne kimenni, hanem mintha WC-re menne. A covid-intézkedések pszicho hatásai között ilyen vonatkozásokat is számításba kell venni. A bevásárlásfüggők is totál depisek lehetnek pl...
-
Kékes525
félisten
"- a szakértők elkurvulása"
[Merkely Béla: Magyarországon nem lesz negyedik hullám]
"Magyarországon nagy valószínűséggel közel vagyunk a nyájimmunitás eléréséhez vagy már el is értük"
Ahogy Móricka elképzeli. Én nem vagyok ebben olyan biztos. Negyedik hullám valószínűleg lesz. A kérdés csak az, hogy milyen erős lesz. Sok ország van, ahol előrébb járnak az oltottsággal és mégis erősödik a járvány. Különösen azokon a területeken, ahol főleg kínai vakcinákkal oltottak.
Aztán ott van az indiai mutáns. Az is okozhat még meglepetéseket. És még ki tudja mi jöhet. Habár én ebben már szkeptikus vagyok. Mármint abba, hogy olyan mutáció keletkezzék, amely teljesen kikerüli a vakcinákat.Ringman
Bocs, nem görgettem tovább, látom te is linkelted.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest