- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
A VMware VBE-vel rendelkező SVGA-t (egyedi, valójában nem létező hardver) emulál, és Windows alá (is) van külön drivere, amivel jó gyors. Viszont nincs Direct3D, sem DirectDraw (állítólag 95/98/NT driver támogat néhány DirectDraw funkciót, de ezt nem próbáltam), tehát az új játékoknak nem fog tetszeni. A régi játékokkal meg gyakran az a gond, valamilyen idióta módon időzítenek, ami nem működik rendesen VMware alatt (pl. nagyon gyors lesz a játék).
A régebbi VMware-ek SB16-ot emuláltak, az újabbak Ensoniq 1371-et (SB PCI128).
Alapvetően nem játékra való ez sem.
[Szerkesztve] -
Flashy
veterán
szerintem néha sokkal egyszerűbb szakítani egy párszáz megás partíciót és egy win98-at feldobni rá. máskor is jól jöhet.
-
tigga
tag
Sztem az apcompat.exe -re gondolt
application compatibility win2000 es cd-n rajta vagyon.....
monnyuk csodát ne várj tőle :D jahm mpst látom ,hogy ez driver.
ha progi lenne talán van esélyed
[Szerkesztve] -
Kuznyikov
aktív tag
Minden windowsra van driver csak épp win2003-ra nincs... És egyiket sem ''eszi'' meg. Fuji S3000. De áááááá, ez így nem is oké. Azt hittem nem kell telepíteni sem... Így elég macerásnak tűnik, telepíteni, mindig azt indítani amikor épp kell... Nem is tudom... Nem vágom ezeket a dolgokat annyira.
-
X-COM
nagyúr
virtualpc/vmware (virtualpc nem emulál usb-t) de ugye fel kell telepíteni ezesetben is a virtuális gépre
milyen fényképező ez? és mit jelent az, hogy minden gépen működik? más 2000/xp alatt megy?
[Szerkesztve] -
Kuznyikov
aktív tag
Van nekem egy digitásli gépem, mindenhol szuperál a hozzá adott driver, csak az én windowsomon nem... :( És nincs is hozzá való! Tehát Win98-at kellene ''szimulálni'' mert feltenni nem szeretném. Milyen progival lehet ezt megoldani? Úgy hallottam fél füllel, hogy van valami ilyesmi. Köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Milyen routert?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest