- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
Jövőhéten berendelem mind az 5 kötetet, eddig bírtam.
(14,4k lesz)
-
-
oxox
addikt
elfogyott az ido....summa summarium, osszekell dobni egy ki-kit olt meg valamit
-
-
-
-
D4rkm4n
őstag
SPOILER
Joffrey Baratheon-t a Töviskirálynő, azaz Lady Olenna mérgezte meg a fejdíszeként használt ékkövek közé csempészett méregből tett pár darabot az italába.
Jon Arryn-t, Cersei Lannister ölette meg a fegyverhordozójával, aki ezért cserébe lovagi címet kapott, majd a Robert által Királyvárban szervezett lovagi tornán nagyon rövid úton néhai lett. A nevére nem emlékszem.
-
leslieke
Jómunkásember
-
-
Ps Vita
őstag
Jó arcnak tűnik
-
ggeleven
őstag
George R. R. Martin Conan O'Brien-nél járt tegnap este!
Karakterek kinyírása, meg hasonló finomságok a téma!
-
leslieke
Jómunkásember
-
oxox
addikt
válasz
Ps Vita #2473 üzenetére
Spoiler
nem kisuj? nekem ugy remlik.Robert korabbi segitojet sem emlekszem, hogy ki mergezte meg (a neje volt talan szinten kisuj tanacsara...vagy nem?)mondjuk lehetne lassan egy ki kit olt, vagy akart megolni abrat irni....
pl Jof -> Bran, /sikertelen/
Stanis > Renly,
Tyrion >...szarügy
-
ggeleven
őstag
válasz
troland26 #2471 üzenetére
Bizony a kaszkadőrségben nagyon ott vagyunk a szeren!
-
troland26
őstag
A stáblistába van néhány magyar
-
pohár
félisten
válasz
D4rkm4n #2465 üzenetére
ott vannak, de na...
Robb akkor lett mindenki szemében szimpatikus, amikor útra keltek legyilkolni a kis pöcsöt a Vastrónról... de hát akkor nem fog ez se bekövetkezni egyhamar, hacsak nem majd Tyrion öli le részegen valamiértHodor istencsászár, hát legközelebb én is jelentkezek ilyen mellékszerepre, alkat megvan, a színészi tehetségem is
-
D4rkm4n
őstag
Emberek reakciói a Vörös Nászra. A srácok pókerarca nagyon beteszi a kiskaput, amikor a csajok ott sikoltoznak!
-
pohár
félisten
SPOILER
végül megnéztem a 9. részt, hát aztakurva... a vége már gyanús volt, hogy elvitték azt a majmot, meg az újdonsült arát, aztán be lett csukva az ajtó, Caten is látszott, hogy valami nem okés, mikor a zene megszólalt, de na, ez már túl sok volt
Robbért kár, a nőjéért úgyszintén, már csak a sárkányok maradtak, akiknek lehet szurkolni
-
ggeleven
őstag
-
doc
nagyúr
ez a "red wedding" amugy tiszta Black Adder, ott szokott a komplett stab meghalni (bar ott csak evad vegen)
-
M3oH
addikt
válasz
westcoastog #2452 üzenetére
ez meg istenes. Sok sikert az irekhez es a skotokhoz. Azok nem is angolt beszelnek
-
F-ECT$
titán
válasz
FireKeeper #2449 üzenetére
Spoiler.
Kb ezt értem, de nem vagyok benne teljesen biztos:
They died. Like so dead. Like omg dead. My mother and brother are dead.
-
F-ECT$
titán
Spoiler 3x09.
Mit mond pontosan? Kicsit kevés vagyok a kiejtéséhez. -
-
gyuromoj
veterán
Most fejeztem be az aktuális részt.
Egyik munkatársam szólt hogy kemény rész volt és neten is elég sok helyen cikkeztek róla, de nem olvastam el egyiket sem, sőt hétfő óta nem is néztem be ide csak most.
Sajnos még az első évad után valaki linkelt egy folyamatábrát a Stark családról és akkor megjegyeztem hogy az idősebbek közül nem marad senki életben.
Így látva a történteket kicsit mellbevágott a dolog, de túl tudok lépni rajta. Meg már ti is szóltatok hogy ne szeressek meg senkit túlságosan.
Szerintem évad végeztével beszerzem az első kötetet és nekikezdek, mert felcsigáztatok.
Amúgy "csak" 3-man foglalták el a várost?!
Remélem a következő részben is lesz gyilok. -
ggeleven
őstag
válasz
FireKeeper #2438 üzenetére
Tudom sajnos!
De bízom az öregben! -
-
hNp88
aktív tag
-
hNp88
aktív tag
válasz
FireKeeper #2429 üzenetére
-
FireKeeper
nagyúr
lol
-
hNp88
aktív tag
-
Ps Vita
őstag
válasz
Coccolino_O #2421 üzenetére
Na szerintem erre van 5% esély
Spoileeeer
Mondjuk azt biztosra veszem,hogy szerez magának egy újabb Khalasart -
ez jo volt! en sem olvasok tul sokat de akkor sem ertem hogy akik megneztek ebbol a sorozatbol 2 evadot hogy birjak ki hogy ne olvassak el konyvben ay osszeset.
bar ez utan resz utan gondolom lesz par uj olvaso...plusz en is birom a stakokat de rob valahogy nem fogott meg. megdobbentett hogy ilyen hirtelen es ilyen fordulat tortenik (ujraolvastam azt az oldalt hogy nem e csak almodja valaki) de eleg hamar tultettem magam rajta.
na Ned halala az tenyleg olyan volt hogy majdnem levertem a monitort....ja es kovezzetek meg de nekem elejetol szimpi Cat.
SPOILER
Remelem kosziv urno majd kap meg valami durva odab.szos jelenetet az uj kotetekben. plusz alig v'rom hogy haljam hogy sikerul megcsinalni azt a nyitott torkos horgos hangjat. -
válasz
dangerzone #2395 üzenetére
egyebkent meg is vannak szamozva romai szamokkal a kotetek szoval nem fogod osszekezerni.
-
-
-
D4rkm4n
őstag
válasz
Coccolino_O #2389 üzenetére
Szerintem Sandor Clegane jelleme lett a legjobban bemutatva a sorozatban. Igazából ő az, aki rájön, hogy egészen eddig kihasználták. Gyűlöli a bátyját azért amit vele tett, illetve mert egy szadista állat és emiatt őt (Sandort) érik vádak. A könyvben is tesz többször említést arra, hogy ha tehetné, maga végezne Gregorral.
-
hNp88
aktív tag
!!!SPOILER!!!
azt vajon mutatják majd, hogy Robb fejét levágják és a farkasáét varrják a helyére? -
-
-
-
M3oH
addikt
Par TVnezo reakcioja: [link]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Coccolino_O #2394 üzenetére
Vagy több lesz. Nem tudni. Jelenleg 2 a terv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Vicces képek
- Bluetooth hangszórók
- Alkoholista nevelde
- Wise (ex-TransferWise)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest