Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen alaplapot vegyek?
- Steam Deck
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Én hajnalban olvastam, először el se akartam hinni, hogy ilyen megtörténhet. Dühít több szempontból is. Egyrészt, mert ilyen férgek vannak szabadlábon abban az országban, ahol egyébként "rend" van, másrészt meg hogy miért nem tudják a rendőröket normálisan kiképezni, felkészíteni az ilyen esetekre?
Egyszer bárkinek lehet "szerencséje", meg állítólag edzettebb is volt az átlagnál, na de három rendőrt hogy a fenébe tudott megszúrni?
Már ott le kellett volna lőni, amikor az első rendőrt megszúrta, de inkább még azelőtt, és nem lábon.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xiaomi 13 Pro
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged