Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciókamerák
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #33690 üzenetére
Nekem pl volt olyan, hogy (főleg amikor otthon voltam pl ünnepek ilyesmi), hogy egy begyújtással akár 15 napot is elvoltam. Folyamatosan pakoltam a tűzre, az meg égett, és annyi. Hatalmas kazánom van, ha abba bedurrantok rendesen, meg beáll a tűz, akkor éjfélkor mondjuk pakolok rá, akkor reggel 8kor még olyan izzó parázs van benne, hogy 1-2 szárazabb fa rádobásával ég tovább a tűz.
Szóval ha így nézem, akkor egy télen 5-6 begyújtásból megvagyok (na meg van gázkazán is). -
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar #33681 üzenetére
Jó száraz, ahogy hallom.
(jééé 2022-es videó és már színes)
Pont ma szórakoztam képszinező algoritmussal. Állandóan zöldre festene egy eredetileg piros autót... ami fura mert a hátsó világító lámpánál rájön, hogy pirosra kell festeni.Sikerült elérnem a gázszerelőt, holnapután sztresszelhetek, mennyi lesz az annyi ...
-
somogyib
őstag
válasz
koshmar #33681 üzenetére
Száraz akácot nem sokat látok az égéstérben. Már az akácot is elzárták az oroszok?
Egyébként az alsó nyílást be kell zárni, és csak az azon lévő levegőztető nyílással kell operálni. Amit csinálsz az így tiszta energiapocsékolás (akármennyi égett akác is van az égéstérben).
Mit fog szólni az EU?
-
koshmar
addikt
Száraz akác ropogása cserépkályhában (2022, colorized)
[link] -
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY #33675 üzenetére
Prosectura... "Iszok az életre, iszok a halálra, kuva nagyot okádok a múzeum falára..." hajjjh, 2007 tavasza, de rég is volt ... (akkor hallgattam kb legutóbb, de valamivel régebben úgy 2000-es évek eleje óta ismerem).
De írhattam volna azt is, hogy
"kinézek jobbra,
kinézek balra,
réten legelő magyar tarka,
a wcben meg nyomom a pedált,
a walkmanem meg nyomja a metált,
jön már a kaller,
csattan a saller"
Erre mentünk 2003-ban a Balatonra nyaralniNémileg nehezíti a vissza emlékezést, hogy akkoriban Baracka-t, HétköznaPICSAlódásokat és Alvin és a mókusokat is aktívan hallgattam, természetesen a rammstein és a (főleg külföldi, plusz magyar underground) rap vonal mellett.
A trance csak 2007 őszétől jött ... (mai napig emlékszem, egy hosszúra nyúlt októberi buli haver felajánlotta, hogy hazavisz vidékre kocsival ne kelljen reggelig várjak a vonatra. Ő az akinek a kocsijában vagy az szól amit ő akar, vagy sétálsz... Szóval betette a trance-t hazafelé, (aly and fila future sound of Egypt 21-et), ami akkor jött ki frissen... frenetikus volt hallgatni az ő hangrendszerében, ahogy a sötétben száguldottunk. És mire hazaértem már tudtam, kerestem is ezt a mixet, és kezdődött ennek a műfajnak a felfedezése is) -
koshmar
addikt
válasz
RandomName #33663 üzenetére
Itt csak most kezd eltünni, a nap már átvilágít mögötte.
-
koshmar
addikt
Ott (de hol?) is köd van most?
-
kenwood3
addikt
Miert nem.az én kepem az első ?
-
koshmar
addikt
Itt 6 óta sötét van..
-
somogyib
őstag
Amerika beteg...
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114 #33633 üzenetére
Neszójjábe!
-
KROK640
nagyúr
KAPTAM CUKROT A BOLTBAN!!!
- hősnek sőt egyenesen kiválasztottnak érzem magam
-
-
-
-
-
EmberXY
veterán
válasz
koshmar #33614 üzenetére
A lényeg, hogy nincs.
Aztán fűtési szezon van-e már arra is, vagy csak itt?
Érződik, hogy kb mindenki fával (és egyéb éghető anyagokkal) fűt, mert itt már a friss levegő fogalma este 6 után megszűnik, miután beröffennek a kályhák. Szellőztetni kb csak éjjel lehet. És hol van még a tél... -
KROK640
nagyúr
válasz
koshmar #33608 üzenetére
Mintha nem tudnám... ha nem tudnád fórumszerte utalok rá, hogy itt keleti vidék bizony eléggé csóró. De ha emlékszel, akkor erről már PMben is beszéltünk.
És ezért vagyok kulák úr???
mi lenne ha síelni járnék oda?
Jah, meséltem már milyen jót jetski-ztem meg parasailingeztem Cipruson? vagy csak a bungee jumpingot említettem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Nintendo Switch 2
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- További aktív témák...
- DJI Air 2 / Air 2s drón akkumulátor
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest