Hirdetés
- Webes drivert fejleszt a Razer
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- VR topik
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- A Lightspeedre építhet a Logitech új headsetje
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Blu-ray lejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
A fő gond az, hogy nem szórakoztat, akadálynak látom, amit le kell tudni, nem tudok elmerülni benne. Valószínűleg már a koncepció sem fekszik nekem. A Turn () korlátlan idejű tervezése még OK, de a végrehajtás alatt az áll-az-idő-de-azért-nem-egészen állatira zavar. Aztán a Turn () recharge alatti majdnem teljes védtelenség kifejezetten irritál, főleg, hogy a legtöbb ellenfél gyorsabb nálam. Ha viszont a Turn () végébe mindig beletervezem a védekezést, akkor állati egysíkúvá válik a dolog. Ezért próbálkoztam már a végén a Tap () + akármi és Bounce () + Switch () + Jaunt () kombóval - aztán 10 limiter mellett is full health-tel zártam a legtöbb harcot (ami esetleg elveszett, azt visszahozta a Tap () ).
De mindegy, én nem hiszek abban, hogy egy játéknak minden szemponból tökéletesnek kell lennie, és a Transistor bőven ellátott élményekkel az összes többi aspektusában

Új hozzászólás Aktív témák
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Webes drivert fejleszt a Razer
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Okos Otthon / Smart Home
- VR topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Trollok komolyan
- Wuthering Waves
- Windows 10
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest