- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Apple MacBook
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Vezetékes FEJhallgatók
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Lehet, hogy nem ugyanazt értjük közönségsiker alatt - nálam ez 100.000+-os eladást jelent. De ha tudsz ilyeneket, akkor ne habozz megosztani, már megyek is a bótba

Bastionnel valóban ideje lenne játszanod
Jen - Jen Zee, a Supergiant festőművésze. Imádom a képeit, a Bastionben van jópár, a Transistorban sajnos kevés, de azok mind elsőrangúak.
Loadout témában inkább csak dumálni akarok Veletek, betonbiztos (és betonunalmas) megoldást találtam én is, viszont még mindig keresem, mitől lenne a harc igazán élvezetes (ez az egyetlen gyenge pontja a játéknak számomra).
A Cull () mellé azért kell a Load (), hogy nagyobb területet fedjen le. Persze 1-2 ellenfél (vagy főleg az Agency Test) esetén valóban inkább a Ping (). És bár ez a legviccesebb függvény a Breach () + Jaunt () mellett, egyik sem igazán hatékony - 10 limiter mellett semmiképp.
A szuperunalmas megoldás a Tap () + Void () + Ping (), + passzívan Breach (). Gyakorlatilag darálás.A Breach () helyett a játék végére rászoktam a Bounce ()-ra, kiegészőként Jaunt () + Switch () - gondolom, sejthető, mi jön ebből. Viszont a Breach () + Bounce () + Spark () nagyon viccesen hangzik, azt kipróbálom

Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF F15 FX506HE / 15,6" / i5-11400H / RTX 3050 Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD! BeszámítOK!
- HP 255 G8 - 15.6" FullHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR - ÚJ AKKU
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Issey Miyake Nuit D'Issey
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest