Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
FirstTripla
tag
válasz
Gardaai
üzenetére
Annyira azért nem kétes oldalak, viszont nálam alap az, hogy ahol nem vásároltam és nem annyira ismert hely ott a rendes kártyámat nem szeretem megadni. Ebayen például fixen PayPalt használok, ott eddig minden gond nélkül vásároltam, át tudok mozgatni annyi összeget ami kell bármikor. Inkább csak az van bennem, hogy a fő kártyám adatai ne kerüljenek olyan helyre ahova nem szeretném, illetve limitálni meg azért szeretném, hogy többet véletlen se próbáljon meg levonni, mert bízok abban, hogy megjön az amit kifizetek. Vagy akár sima valami kis előfizetésnél ha ki akarom próbálni akkor ne tudjon többet levonni. De amiket itt írtatok szerintem megfelelne számomra.
Bízok benne hogy nem csalók számára fizetek azért, ezek főleg ilyen 15-20 euró alatti kisebb vásárlások alkalmanként amit még nem sajnálok annyira ha át is vernek, mint ha egy nagyobb összeget húznának le. Valamint ha tudok például rendes webshopban is fizetni vele külföldön akkor ott is szívesebben adom meg a másodlagos kártyám. (szóval nem arra kell, hogy megvegyem a 1000Ft-os iPhone-m amit pont én nyertem meg az oldalra lépve
)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Lexus, Toyota topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Anime filmek és sorozatok
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)