- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
válasz zerodot #7209 üzenetére
Én igazolva vagyok elég régóta. Használom a szolgáltatást.
4 éve (lekopogom) nincs belőle baj. Ha mégis lenne, majd igazolok mindent. Első perctől előfizetőjük vagyok, talán megértik. Ha nem, akkor kiküldik a pénzem és használom a feleségem Revolutják onnantól (gondolom tiltás lenne a vége).
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
-
Gardaai
senior tag
válasz zerodot #7059 üzenetére
Csak arra használva tökéletes megoldás. Itt már rég elhagytuk, hogy a csalók letudják szedni a pénzt a számláról, hiszen ő maga akar fizenti nekik.
Autofeltöltés amikor fizet, ezáltal nem kell figyelni, hogy legye rajta pénz. Az összes többi kártya (ha lesz ilyen), befagyasztva, beírja az egyszerhasználatos kártyát és létrejön a tranzakció anélkül, hogy azzal törődne, hogy mennyit töltsön fel.
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
válasz zerodot #5209 üzenetére
Hogyne számítana! A Wise-tól függetlenül az automata üzemeltetője plusz költséget számíthat fel a felvételért. A legtöbb meg is teszi, csak ezzel te nem találkozol itthon, mert csak az otp-nek van eurós automatája, ami nem számít extra költséget. De póbálj meg külföldön eurót (vagy bármilyen pénzt) felvenni, jellemzően minden bank extra költséget számít fel.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Dorien
veterán
válasz zerodot #5119 üzenetére
Értem. Akkor valuta cél esetén marad a devizaszámlára utalás és onnan valutafelvétel vagy a komplett Wise / banki elektronikus utat kihagyva a kp Euró fizetést kapó ismerős / pénzváltó.
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
Laslow
senior tag
-
-
Masooo
aktív tag
válasz zerodot #2693 üzenetére
Sziasztok
Igen azt hiszem rosszul fogalmaztam és nem volt egyértelmű.
A TW Revolut vagy bármelyik szolgáltatótól igényelnék kártyát.
Csupán a most meglévő saját bankkártyám nem akarom hozzájuk rendelni. A számlaszámot viszont igen. Erről is tölteném és jó lenne ha ezzel azonosíthatnám is náluk magam úgy hogy nem kérnek el kötelezően kártyás adatokat.
A tw amit most is használok egy bizonyos célra, nos ahhoz sem rendeltem hozzá a kártyát, csak az egyik számlámat, arról is volt az azonosítás, felutaltam x összeget stb.
Valami ilyesmit keresek megint. Viszont speciálisan a neten való vásárláshoz, mert a bankomnál a netes kártyáért fizetni kell amit viszont nem szándékoznék.
Alipay is megoldás lenne, de szintén csak akkor ha szmlát elég hozzá csatolni és kártya adatokat nem közelező.Bocsi, talán igy már egyértelműbb picit.
Köszönöm szépen!
Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Építő/felújító topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook