Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Cáfolta a Microsoft, hogy más gyártók készítenék az új Xboxot
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zichie
senior tag
Visszanéztem a kártyás fizetéseket, szigorúan minden ötödik érintésmentes fizetés után megköveteli a chip&pin fizetést. Volt, hogy több, mint egy hónapig nem használtam a fizikai kártyát, de engedte, mert előtte még nem volt meg az öt érintésmentes fizetés. Mivel 90%-ban virtuális kártyával és nfc-vel fizetek, így ez nem zavar. Azért az NFC-s fizetés sem túl kényelmes, mert fizetés előtt engedélyezni kell az NFC-t és a kártyán az alábbiakat: online fizetések, mobiltárcával történő fizetés, 3D biztonsági ellenőrzést nem igénylő fizetések, külföldi fizetések. Fizetés után ezeket értelemszerűen kikapcsolni, ha rövid időn belül nem akarok újra fizetni.
Elméletileg a külföldi fizetést nem kellene bekapcsolni, de tapasztaltam már olyat (Hévízen), hogy fizetés után azt írta, hogy Vilniusban fizettem. Vilnius Litvánia fővárosa, ami magyar wise account esetén külföldinek számít, hiába Magyarország területén fizettem magyar forintban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- BMW topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Vicces képek
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest