Hirdetés
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
no, ma csoportosan ért a rontás
Előbb a simplepay tiltott le, mert bár megcsináltam a 2fa-t decemberben, de egy hiba miatt engedte a rendszerük FB loginnal, holott csak jelszóval lehetett volna, így csendben törölték, és reggelre egyik kártyámmal se tudtam fizetni rezsit, se belépve se nem belépve, mert azokat a kártyákat is ellenőrzik, amik egy fiókhoz vannak kötve, de belépés nélkül akarom használni.
Majd jött a wise 2016 után második ellenőrzése utaláskor, hogy hát töltsem már fel a céges adataim újra, mert ott meg februárban volt egy utalás kínába, amit visszaküldtek mert a bankja nem fogad wise utalást, majd újraküldtem más névre, és hirtelen gyanús lett a pénz-ping-pong.ezek szerint mindegy mit használsz, meg lehet akadni hirtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell - U2715H / 27" / UHD: 2560x1440 / 60 Hz / IPS
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÚJ egy bontatlan Apple AirPods 4 ! 1 ÉV APPLE GaranciA ! HK66P9Q0KT
- Új csak KIPRÓBÁLT! ASUS ROG XBox Ally X kézikonzol (gyári gari 2028.12+ gyári ASUS táska!
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4408
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Előbb a simplepay tiltott le, mert bár megcsináltam a 2fa-t decemberben, de egy hiba miatt engedte a rendszerük FB loginnal, holott csak jelszóval lehetett volna, így csendben törölték, és reggelre egyik kártyámmal se tudtam fizetni rezsit, se belépve se nem belépve, mert azokat a kártyákat is ellenőrzik, amik egy fiókhoz vannak kötve, de belépés nélkül akarom használni.