- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
no, ma csoportosan ért a rontás
Előbb a simplepay tiltott le, mert bár megcsináltam a 2fa-t decemberben, de egy hiba miatt engedte a rendszerük FB loginnal, holott csak jelszóval lehetett volna, így csendben törölték, és reggelre egyik kártyámmal se tudtam fizetni rezsit, se belépve se nem belépve, mert azokat a kártyákat is ellenőrzik, amik egy fiókhoz vannak kötve, de belépés nélkül akarom használni.
Majd jött a wise 2016 után második ellenőrzése utaláskor, hogy hát töltsem már fel a céges adataim újra, mert ott meg februárban volt egy utalás kínába, amit visszaküldtek mert a bankja nem fogad wise utalást, majd újraküldtem más névre, és hirtelen gyanús lett a pénz-ping-pong.ezek szerint mindegy mit használsz, meg lehet akadni hirtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- 27% - LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Előbb a simplepay tiltott le, mert bár megcsináltam a 2fa-t decemberben, de egy hiba miatt engedte a rendszerük FB loginnal, holott csak jelszóval lehetett volna, így csendben törölték, és reggelre egyik kártyámmal se tudtam fizetni rezsit, se belépve se nem belépve, mert azokat a kártyákat is ellenőrzik, amik egy fiókhoz vannak kötve, de belépés nélkül akarom használni.