-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Srácok!
Követem a topikot, de nem rémlik, hogy hasonló esetről olvastam volna, így hát megkérdezem (annál is inkább, mert emiatt a "kombó miatt", egy több éves Revolut accot már elvesztettem egy éve).
Szóval, van nekem egy Wise fiókom, kártyám, idén 2. éve. Eddig még soha nem kértek be semmi extra igazolást (de persze ha kérnek, nem lenne akadálya, pl. egy közüzemi számla), ... ámbár(!) a bankszámla, amit használok, amire a havi bérem is érkezik, nem a nevemre szól (nincs is saját basnkszámlám), mert a feleségemmel egyet használunk, ami valakinek a nevére kellett, hogy szóljon és úgy döntöttünk, hogy az övére fog. Ennek ellenére persze, a bankunknál teljeskörű felhatalmazásom van mindenre. Ugyanakkor, amikor utalok a Wise accomra pénzt, akkor - habár egy a vezetéknevünk, de tény, hogy - az Ő nevével történik (a saját nevemre szóló számla hiányában).
Ezzel kapcsolatban lett volna a kérdésem, hogy esetleg van-e itt még valaki hasonló szituációban mint én, esetleg emiatt adódott-e már problémája a fintecheknél?
(nem tartok sok pénzt rajta, nem is használom sokat, főképp külföldi webshopos vásárlások alkalmával megy rá egy összeg, amiből aztán történik egy vásárlás is, illetve egy közel 100k Ft is van rajta alapból - de ennyi).
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Milyen autót vegyek?
- Revolut
- Robotporszívók
- Napelem
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- HP EliteBook 840 G10 14" i5 1335U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 5 5600U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Asus A15 FA507NU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Pitaka iphone air iphone 16 pro max iphone 15 pro
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest