Hirdetés
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
didros
senior tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Köszi a linket, hasznos! Van TW fiókom, használtam is már korábban, így fizettem HUF számláról külföldi EUR számlára. Most tulajdonképpen ennek a fordítottját szeretném elvégezni csak USD számláról. Nem igazán értem, hogy ehhez miért van szükség saját TW számlára. Nem akarom ott parkoltatni a pénzt. Vagy a folyamat úgy néz ki ebben az estben, hogy nem én utalok a Raifeissenből, hanem az ACH opcióval a TW "beszedi" onnan a pénzt és ilyenkor a Raiffeisennél nincs átutalási költség? Ehhez kell az egyedi TW USD számla?
Ha mindenképpen nekem kell indítani az átutalást, akkor a wire opció olcsóbbnak tűnik, mint az ACH az előzetes kalkuláció alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Apple iPhone 17 - alap
- Programozás topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Villanyszerelés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 500GB Sata SSD-k / Western Digital / Samsung / Crucial / Beszámítás OK!
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Asus geforce rtx 5090 rog astral lc oc 32gb gddr7 512bit
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- Eladó AORUS 15 X5LF RTX 4060 (140W), i5-12500H 16 GB DDR5 15,6" QHD (2560 1440) 165Hz Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest