Hirdetés
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Igen, de én ebbe nem fogok beleállni.
Ami fura, hogy pl az UK-ben lakó magyar nyugdíjasnak kiutalják az UK-ban vezetett számlájára. -
-
kraftxld
félisten
válasz
UberMutant
üzenetére
Hát, sz*pjon a Revolut-al aki szeretne
Sztem elég marginális a különbség.
70K EUR fölött van plusz díj a 70K fölötti részen. -
-
kraftxld
félisten
válasz
Ivy.4.Ever
üzenetére
De ha neked a feltételek alapján nem megfelelő a szolgáltatás, akkor miért itt vagy, miért nem a Takarékbank fiókban nyitsz offline számlát ahol Mancikánál lehet ki-be fizetni a KP-t meg postai levélben havi számlakivonatra várni

-
kraftxld
félisten
válasz
Ivy.4.Ever
üzenetére
Semmit, 2FA beállítva, email jön utalások esetén, extra paranoid-ok meg mindig tiltogathatják a kártyát az app-ból, plusz van virtuális kártya is.
-
kraftxld
félisten
válasz
UberMutant
üzenetére
-
kraftxld
félisten
válasz
maestro87
üzenetére
Nincs plusz költsége, csak ha valami oldschool módon küldik, azért valami $7-et számolnak fel.
Ha ott van az USD az egyenlegeden akkor átváltja a Wise elég jó árfolyamon majd pedig HUF-ban továbbküldi a magyar számládra, ennek most valami 70 pár Ft a díja összegtől függetlenül. Kiírja amikor indítja az utalást. -
kraftxld
félisten
válasz
UberMutant
üzenetére
De minek kovertálgassa revolut-al?
TW-ről tovább lehet utalni magyar számlára, és a TW megcsinálja a konverziót, vagy simán elkölteni a kapott TW kártyával és akkor az adott napi árfolyamon konvertálgat. -
kraftxld
félisten
Friss tapasztalat, ATM-ből akaram volna kivnenni a havi megengedett összeget, ~60e Ft-ot.
A csodálatos CIB automata feldobta, hogy ez nemzetközi tranazkciónak fog számítani és plusz 700Ft-ot (ha jól emlékszem) kérnek érte.
Nyomtam is egy cancelt, de az lett az eredménye, hogy a pénzt + 700Ft-ot zárolta és át is konvertálta az aktuális napi árfolyamon Ft-ba. -
kraftxld
félisten
Másnak is bénázik az app a hitelesítéssel?
-
kraftxld
félisten
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Mult héten utaltam egy lakás árát TW-vel, semmi gond nem volt.
-
kraftxld
félisten
Na, még egy pirospont a TW-nek.
- Sztori röviden: kedves feleség még év elején csinált egy Zumba kurzust és hozzá van egy subscription amihez járnak az új anyagok. Plusz a szerintem scam része, hogy csak akkor tarthatsz órákat mint tanár ha van érvényes subscription-ot.
- Volt egy apró csörte, hogy szerintem ha majd jön az első zumbaellenőr akkor előfizetünk, de mindegy, beindult valamennyire a dolog, mondom ha 0-s a történet akkor hajrá. Előfizettünk USD 35/hóért erre a csodára.
- Jött a lockdown, vírus, stb, nulla órát sikerült megtartani így a bevétel is 0-ra esett.
- Már egy ideje mondogatom, hogy mondjuk le a francba, semmi haszna nincs.
- A félig scam megérzésem bejött, online, email-ben, fax-on nem lehet lemondani ezt a csodát, csak telefonon
van jópár morcos ember a neten ezzel kapcsolatban.
- Párszor megpóbáltuk felhívni őket, sose sikerült eljutni a retention team-ig, és a többször ígért callback-ből se lett semmi.Úgyhogy fogtam magam, és letiltottam az online payment-et a TW kártyán, ami egy hatalmas plusz, mert mellette a többi funkció (contactless, sima fizetés, stb) tökéletesen megy tovább.
Látszott, hogy naponta próbálják levonni a pénzt, de sikertelenül.
Nyitottam egy case-t a TW-nél, hogy a jövőben nem szándékozok ennek a cégnek fizetni, 2 nap mulva (ma) válaszoltak és a Mastercard-on keresztül 24 órán belől blokkolják ezt a merchant-ot
-
kraftxld
félisten
-
kraftxld
félisten
Mostanában visszadobta a kártyám az autopályamatricás meg a barion-t használó webshop-ok is. Ez mitől lehet?
App-ban jóváhagyom a transzfert és nem fogadja el a fizetést. -
-
kraftxld
félisten
Jaja, mi is így csináljuk, nálam a TW kártyák (céges, saját), a feleség Google pay-el fizet velük.
Havi egyszer meg felvesszük a 65 ezret amit ingyenesen lehet és elkarcolunk vele.
Sztem tök jól megy, és ez a HUF-os bankszámla is nagyon jó. Ha nem 340 lenne a tranzakciónkénti díj, lehet még az Erste-s számlát is beszántanám.
A cég meg 100%-on TW-n megy. -
kraftxld
félisten
Valaki kérdezte már a TW-től, hogy lesz-e magyar bankszámlaszám valaha a borderless account-hoz?
-
kraftxld
félisten
-
kraftxld
félisten
Transferwise borderless:
Konvertáltam némi forintot, majd vettem a kártyával valamit 14e Ft értékben. Tranzakció gond nélkül lement, jóváhagyta, kártyáról levonta a pénzt online megjelent a tranzakció. Visszaigazoló emailt megkaptam, pár óra mulva a megvásárolt jegyeket is megkaptam.
Néhány nap mulva megint megnéztem az account-ot, a tranzakció most "declined" státuszban van, a pénz visszajött a borderless account-ra de a szolgáltatótól nem jött semmi, hogy gond lenne. -
kraftxld
félisten
-
kraftxld
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Jaja, párszor használtam már, néhány m Ft-ot áttoltam ide-oda, sokkal gyorsabb és olcsóbb volt mint a bankokkal küzdeni.
Kicsit pöcsöltek egyszer a személyes adatok jóváhagyásával, de egy morcosabb email után hamar összekapták magukat
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sztem elég marginális a különbség.
"