Hirdetés
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
István89
tag
A magyar bank se könyveli le azonnal az AFR tranzakciókat, így ennyi erővel sima magyar banki átutalásnak se kellene azonnal teljesülnie hétvégén fogadó részről? Ezért van az, hogy a könyvelést később végzik a magyar bankok, viszont a fogadást teljesítik. A TW esetében ugyanez a helyzet, csak annyi, hogy az a ő saját rendszerünket hangolták össze a GiroInstant elszámolási rendszerével. Az meg mindegy, hogy magyarországi vagy sem az ő rendszerük.
Én nem sokszor használtam még, de pár próbautalást végeztem korábban az esti órákban, hétvégén és mindig azonnal jóváírta a TW a magyar számlámra, ezért valószínűleg az ő rendszerüknél volt vagy még van valami gond, ami ezeket az utalásokat vezeti fel a megfelelő számlához.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest