Hirdetés
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
István89
tag
A magyar bank se könyveli le azonnal az AFR tranzakciókat, így ennyi erővel sima magyar banki átutalásnak se kellene azonnal teljesülnie hétvégén fogadó részről? Ezért van az, hogy a könyvelést később végzik a magyar bankok, viszont a fogadást teljesítik. A TW esetében ugyanez a helyzet, csak annyi, hogy az a ő saját rendszerünket hangolták össze a GiroInstant elszámolási rendszerével. Az meg mindegy, hogy magyarországi vagy sem az ő rendszerük.
Én nem sokszor használtam még, de pár próbautalást végeztem korábban az esti órákban, hétvégén és mindig azonnal jóváírta a TW a magyar számlámra, ezért valószínűleg az ő rendszerüknél volt vagy még van valami gond, ami ezeket az utalásokat vezeti fel a megfelelő számlához.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Haditechnika, harcászat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Pánik a memóriapiacon
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- OLED TV topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest