Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
Se Opticalt, se Explorert nem lattam sehol, bar hallottam, hogy az Explorer neha fellelheto Tescoban vagy Media Marktban, csak ritka, mint a feher hollo. Meg valahol a topic elejen emlitesre is kerult, hogy a Microsoftos hanyattegerek hajlamosak az idok soran egyre pontatlanabbakka valni.
Az a baj, hogy marha kicsi a valasztek ezekbol a ragcsalokbol, es ami van, azt is nehez beszerezni, az arukrol pedig mar ne is beszeljunk...
Szivem szerint megprobaltam volna a Logitach Trackman Opticaljat, csak az zavar, hogy vezetekmentes, ami szamomra azt jelenti, hogy hajlamos lehet cserben hagyni, amikor pont szuksegem van ra. Na meg trackballnal nem is nagyon erzem szukseget a vezetekmentessegnek, hiszen nem mozgatom sehova.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged