Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Ahogy olvastam ennek a modulnak a leírását, nekem az jött le a dologból, hogy egy átlagos otthoni júzernek, kb. abszolút felesleges eszköz. Mindamellett persze elismerem létjogosultságát, mert hasznosnak tűnik, de inkább vállalati szinten, legalábbis nekem úgy tűnik egyelőre.
Viszont ahogy látom, ez a cucc kell majd a Win 11-hez.
Na most akkor anélkül felejtős az új Windows?
Néztem már teszteket a kiszivárgott oprendszerről, de senki sem említette egy szóval sem, hogy az kéne hozzá. Na most az ő gépeikben vagy volt alapból ilyen eszköz, vagy a kiszivárgott verzióhoz nem kell még.
Ezt jó lenne tisztázni, mert szerintem, nagyon nem mindegy a dolog, ha váltani szeretne az ember az új rendszerre!
Ti tudtok erről valamit?
Egyébként nekem egy MSI Z87-G43 alaplapom van a gépben, amin van számára csatlakozó, szóval lehetne tenni rá. Persze, nem nagyon találtam itthon, legalábbis a kereső által kiadott boltoknál épp nem rendelhető státuszban van. 5-6 ezer ft lenne, szóval aránylag még nem is drága, de ha nincs, akkor mindegy is ugye!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 256GB / 12 hó jótállással
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest