Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
minyima
csendes tag
Köszi, lefuttattam, átállítottuk egy olyan csatornára amit nem használnak.
Csak azt nem értem, h azok akik auton vannak, azoknak nem változik a csatornája? Úgy értem, h most beállítottam mondjuk a 7es channelre, de lehet holnap az lesz a legfoglaltabb, nem? Nem az auto a legjobb, h kiválassza mindig a legjobbat? -
föccer
nagyúr
Kellett volna?
Milyen név alatt találom?A legbosszantóbb az egészben, hogy ez már egyszer hibátlanul be lett állítva. Csak a céges laptopon nincs rendszergazdai jogosultságom, és egy ottani frissítés után nem tudtam csatlakozni az otthoni routerre. Természetesen az hálózati kulcsot már rég elfejeltettem és hiába adtam meg egy új kulcsot ehhez az ssid-hez, azt valamiért nem tudta párosítani a noti hálózati vezérlője. Ezután jött az új ssid, aminek az lett az eredménye, hogy nem enged ki a WAN-ra így nem tudom vpn-en csatlakozni a céges hálózathoz, amire viszont égetően szükségem lenne.

üdv, föccer
-
repvez
addikt
Köszi müködik mindkét gépen a net mostmár, mind vezetéken mint wifin, de van egy gond azért még.
Ha beállitom a security opciokat akkor eltünik a wifi a netbookon és még a router menujébe sem tudok belemenni arrol a gépröl .Csak akkor jött vissza a net rá ha kikapcsoltam a securityt.Most semmilyen védelem nincs a hálozaton.
Mondjuk elég kis faluba használja a srác akinek beállitottam, de azért mégis jobb ha lenne rajt valami .
-
repvez
addikt
A vezetéknélküli rész jobban érdekelne mert azt még nem csináltam elötte.
[link]
Találtam egy simulátort a routerhez ebben le tudod irni még hogy miket kell beirni ha jelszavas hálózatot szeretnék wifin?
Illetve hogy a gépen a wifi beállitáston hogy kell beálitani win7-en , mert mint irtam érzékeli a hálozatot de nem kapcsolodik hozzá. -
repvez
addikt
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PH! Darts
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iGO Primo
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sony Playstation 5 Slim Digital : Gari- 2027-05-07
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Milyen név alatt találom?