Aktív témák
-
feco88
tag
hello, azt elfelejtettem irni, hogy az öcsém laptopja kapcsolódik és megy rendesen minden, igaz kicsit lassaban mint ahogy vártam. hugom gépe is rendesen csatlakozik igaz az UTP kébelen, de nekem a gépem nem akar. Már megjavítottam egy win reinstallal
Jelszóval levan védve a hálózat, így tökéletes. Már csak aza egy kérdésem van, hogyha a laptopon nem is tudja átadni az 5mb-os netett teljes mértékben, azért a rendes kábeles kimeneten miért nem megy rendesen? az előző routerem simán megosztotta a gépek között az 5mb-os netett de ez valahogy vacakol. Olyan 1.2-2mb közötti értéket mérek azokon a gépeken amelyek utp kábelen kapcsolódnak, a laptopon meg néha még az 1mb-is nehezen jön át. Ez miért lehet?ahh bocsi az előbbiért nem tudom miért lehetett, hogy annyiszor elküldte

-
feco88
tag
hello, azt elfelejtettem irni, hogy az öcsém laptopja kapcsolódik és megy rendesen minden, igaz kicsit lassaban mint ahogy vártam. hugom gépe is rendesen csatlakozik igaz az UTP kébelen, de nekem a gépem nem akar. Már megjavítottam egy win reinstallal
Jelszóval levan védve a hálózat, így tökéletes. Már csak aza egy kérdésem van, hogyha a laptopon nem is tudja átadni az 5mb-os netett teljes mértékben, azért a rendes kábeles kimeneten miért nem megy rendesen? az előző routerem simán megosztotta a gépek között az 5mb-os netett de ez valahogy vacakol. Olyan 1.2-2mb közötti értéket mérek azokon a gépeken amelyek utp kábelen kapcsolódnak, a laptopon meg néha még az 1mb-is nehezen jön át. Ez miért lehet?
Aktív témák
- Hardcore café
- Elektromos autók - motorok
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS routerek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Jelszóval levan védve a hálózat, így tökéletes. Már csak aza egy kérdésem van, hogyha a laptopon nem is tudja átadni az 5mb-os netett teljes mértékben, azért a rendes kábeles kimeneten miért nem megy rendesen? az előző routerem simán megosztotta a gépek között az 5mb-os netett de ez valahogy vacakol. Olyan 1.2-2mb közötti értéket mérek azokon a gépeken amelyek utp kábelen kapcsolódnak, a laptopon meg néha még az 1mb-is nehezen jön át. Ez miért lehet?