- Milyen monitort vegyek?
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
feco88
tag
hello, azt elfelejtettem irni, hogy az öcsém laptopja kapcsolódik és megy rendesen minden, igaz kicsit lassaban mint ahogy vártam. hugom gépe is rendesen csatlakozik igaz az UTP kébelen, de nekem a gépem nem akar. Már megjavítottam egy win reinstallal
Jelszóval levan védve a hálózat, így tökéletes. Már csak aza egy kérdésem van, hogyha a laptopon nem is tudja átadni az 5mb-os netett teljes mértékben, azért a rendes kábeles kimeneten miért nem megy rendesen? az előző routerem simán megosztotta a gépek között az 5mb-os netett de ez valahogy vacakol. Olyan 1.2-2mb közötti értéket mérek azokon a gépeken amelyek utp kábelen kapcsolódnak, a laptopon meg néha még az 1mb-is nehezen jön át. Ez miért lehet?
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Update 07.16. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest