Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Szerviz topik
-
PROHARDVER!
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
DAVID0000
aktív tag
Megpróbáltam mindent felrakni amit azután láttam hogy rámentem a wan2-re.
Beírtam a az openconnectet is a packok közé aztán azokból is felraktam hátha segít.
Ez csak próbálgatás volt részemről.Asterisk-et ha beírom bejön egy rakással, az elsőt, a asterisk11-et próbáltam felrakni de nem engedi.
A többi közül mit próbáljak meg? Rengeteg van -
DAVID0000
aktív tag
Mikor felveszem a kagylót akkor a cisco telefon ledje elkezd villogni. Én ebből arra következtetek, hogy kommunikálnak egymással. Sőt mióta a rooter van rajta azóta ha össze van kötve a 1043 a ciscoval azóta nem inulgat újra.
Én még arra tudok gondolni, hogy a ciscoban kelle még valamit állítani.
A szolgáltató mikor adta a ciscot és a saját routerét akkor telekonoros volt a net.
Én már csak arra tudok tippelni, hogy mivel kicseréltem a routert a saját 1043-ra és telekomos lett a net ezért lehet kéne állítani valamit a ciscoban is.
Mi a véleményed? -
xabolcs
őstag
-
Nashville
tag
Igen így van.:)
Közben előkészültem a kiépítéshez és rájöttem, ha a Tether appal szeretném kezelésbe venni akkor v3-as hardvernek kellene lennie. Link: [link]
Ez az átalakítás úgy látom lehetséges,de ha az appos megoldás igy sem működne nem piszkálnám, persze ha nyerek vele más fronton, akkor jöhet a mehet. -
evko
aktív tag
Köszönöm nektek.
Közben rájöttem, hogy nincs adatforgalom szabályozás, szerintem... ÉS ugye nem egyedül használom, ha a lakásban más letölt, annyi a sávszélességnek...
Azt hol tudom beállítani?
Még nem tettem vissza a régit, nem biztos, hogy vissza teszem, a lényeg, hogy erre csak az ünnepek alatt lesz időm.
Egyébként az a fura, hogy a wifi elég lassú... Nem igazán értem...
Köszönöm
-
-
-
prsq
aktív tag
Mai adalék.
Feltettem a saját alkalmazásával egy Windows-os gépre a modemet.
Se Vodafone-nal, se Telekom-mal nem megy. Egy pillanatra felvillan a hálózatjel, aztán eltűnik.Vissza a 842ND-be, Telekom nem megy. Átállítom PPP modemre, úgy igen. Voda SIM-mel sehogy.
Tényleg meg van ez buggyanva. Firmware frissítés lesz, jobb híján.
Ami rajta van, az 21.436.11.01.77. (Nem Hilink.)Találtam egy 21.436.11.00.00 Universal-t meg egy 21.470.05.00.00 Normal-t.
Mi a különbség az Universal és a Normal között? -
prsq
aktív tag
Tetézem:
Feltettem egy WR842ND-re ugyanazt a Gargoyle-t, és beledugtam az E3272-t a Vodás kártyával. Nem ment. Átírtam az APN-t internet.vodafone.net-re. Csatlakozott!JEEEE. Elő az 1043ND-t, APN javít, modem be. Semmi.
Vissza a 842ND-be a modemet, semmi. Már ott sem ment.Ez a modem rühelli a Vodafone-t, vagy mi...
-
krealon
veterán
TL-WR1043ND v1 stripped (boot particio nelkuli) firmware OpenWRT-rol (Gargoyle, rOOter, stb) gyarira visszaallitashoz.
TL-WR1043ND_V1.0_120210.zip
Utana celszeru a legfrissebb gyari csomaggal a boot particiot is aktualizalni, hogy a TFTP recovery biztosan mukodjon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7540 I7-9875h - 16Gb - 256 GB NVMe NVIDIA Quadro RTX 3000 Szép állapotban eladó
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest