-
PROHARDVER!
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsirics77
veterán
válasz
vargalex #28785 üzenetére
ez :
Hiba történt a következőhöz való csatlakozáskor: kicsirics77.dynamic-dns.net.Érvénytelen tanúsítványt kapott. Lépjen kapcsolatba a kiszolgáló adminisztrátorával vagy e-mailes kapcsolattartójával, és adja meg a következő információkat:
A tanúsítvány a hitelesítésszolgáltató egy másik tanúsítványával megegyező sorozatszámot tartalmaz. Szerezzen egy egyedi sorozatszámmal rendelkező új tanúsítványt.
(Hibakód: sec_error_reused_issuer_and_serial)
A megtekinteni kívánt oldal nem jeleníthető meg, mert a kapott adatok hitelessége nem ellenőrizhető.
Lépjen kapcsolatba a webhely üzemeltetőjével, és értesítse a problémáról. A másik lehetőség, hogy a Súgó menü megfelelő menüpontjának segítségével jelentse be ezt a hibás webhelyet.ja gondolom hogy nem lenne de akkor elérni sem tudnám már a mai napon a routert és a transmission webinterfészt sem.
(B)/overlay nincs hely(/B)
hogy lehet rajta helyet csinálni???
semmit nem telepítettem oda
feltettem a sysupgrade file-t és azóta szarakodik állandóan mondjuk a beállítások megtartását az kikapcsoltam a frissítés előtt...
mivel már egy párszor formáztam a routerrel és példának okáért legutóbb pénteken,akkor hogy-hogy nincs hely?
Új hozzászólás Aktív témák
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest