Hirdetés
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
donmackó
addikt
itransmission Nem biztos hogy műxik is.

-
Sonja
nagyúr
-
donmackó
addikt
Tedd fel suste firmware-ét. Tudja a transmissiont és a dlna-t is, de választhatod még vargalexét is ami szintén tudja ugyan ezeket. En androidon és pc-n is használom az transmission remote gui-t, és működik rendesen. Nem valószínű hogy ipaden más lenne. Sőt használom a dlna-t is androidon és egy tv-n és teszi a dolgát.
-
vargalex
félisten
Szia!
Igaz, nekem nem WDR3600-om van, de legalább atheros chipset: D-Link DIR-825. Ezt most mértem 5GHz-en a routertől kb. 6 m-re, ráadásul egy olyan notebook-al, amiben eredetileg G-s wifi volt, én tettem bele egy Intel 4965AGN miniPCI express kártyát, aminek 3 antenna csatlakozója van, de a notebook-nak csak 2 antennája (ami ugye elvileg csak 2,4 GHz-es). A felfelé sebesség azért csak ennyi, mert folyamatosan megy a seed.
Új hozzászólás Aktív témák
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi