Hirdetés
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
válasz
Sándor -P20-
üzenetére
Nehéz találni már wdr3600,4300-at. Ellenben a 2 usb port amúgy nem egy fontos dolog szerintem. A rákötött HDD-től függően úgyis kell egy aktív hub(elegendő áramellátása legyen). Szóval akkor már úgyis lesz 4-7 usb portod. Ellenben a sebesség nem lesz olyan túl nagy. Routerek általában 10 mb/s körül teljesítenek. Persze egy két magos újabb router pl: archer c2600, asus rt-ac(6,8)7u, stb de ezek persze más árkategóriába tartoznak.
Nagy kérdés kell-e 5GHz-es wifi vagy sem. Ha nem és a fent említett sebesség megfelel, akkor 1043nd-t (v2/v3) ajánlok.(én is ezt használom egy 7 portos usb hubbal+2 HDD+1 pen drive+ amik csak ideiglenesen vannak rajta)
Ha kell az 5GHz-es wifi, akkor archer c7 v2,c5 v1.2. (Más gyártók eszközeit nem ismerem, ahhoz az ennek megfelelő topikban érdeklődj "Milyen routert vegyek"), valahogy én a sima N-es 5GHz-nek nem látom értelmét, lényeges különbség szerintem nem érhető el vele.
Ha viszont a sebesség fontos, akkor inkább valami céleszközt ajánlok.
Saját szerver építés leggyorsabb, de bonyolult, "drága" , többet fogyaszt, nagyobb helyet foglal stb...
vagy egy kártya PC/NAS RPi, BPI, goflexnet, nasok stb. Valamivel olcsóbb mint az előző, de gyorsabbak a routereknél. Ebben az esetben persze még továbbra is kell valami router ha jól gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Szólánc.
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- SSD kibeszélő
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Pixel 7 pro 128/8
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest