- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egérpad topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
csandi86
csendes tag
válasz
csandi86 #10008 üzenetére
Sziasztok!
Sikerült beállítani a TTL csomagok módosítását, sikerült továbbosztanom a netet a routeren keresztül, viszont előjött egy probléma. Haverokkal elkezdtünk játszani a C&C 3-mal, GameRangeren keresztül és a programnak szüksége lenne a 16000-es UDP portra, hogy mindenkivel tudjon kommunikálni. Jelezte, hogy forwardolni kellene ezt a portot. Gondoltam belépek LuCi-ba a tűzfalbeállításoknál simán hozzáadom az új szabályt, és mehet a móka. Hm hát nem akar összejönni a dolog. Ki is nyitottam teljesen a portot, hátha úgy jó, de nem az igazi.
Tudnátok ebben segíteni? Suste féle fw van fent.Az /etc/config/firewall tartalma:
firewallAz iptables tartalma:
iptables -
adamka16
őstag
válasz
csandi86 #10014 üzenetére
Szerintem ez szinte minden kollégiumban így van. Nálunk is kőkeményen lehúzták a koleszosokat anno hogy kapjanak netet, holott alanyi jogon jár minden hallgatónak internet hozzáférés. Ha koleszos vagy, akkor is ugyan úgy hallgató vagy. Amit kaptunk a befizetésről, az egy skótkockás lapból kivágott fecni a portás aláírásával. Kb a 0-val egyenlő. Aki nem fizette be, vele se csináltak semmit... kb. ennyit ért az egész. Többször is felvetettük kolesz gyűlésen, hogy miért kell fizetni mikor ott a kolesz díj, építsék be abba és majd ott befizetjük, természetesen mi voltunk a hülyék, persze mert ott van nyoma az átutalásnak és a pontos összegnek. Én simán feldobnám az ürgét.... bár most lennék koleszos, tuti kicsesznék vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egérpad topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Battlefield 6
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- i3 8100 és i5-9400 processzorok
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ASUS TUF A15 FA506 -15,6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB -RTX 3050 - Win11 - 4 év garancia
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest