Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
csandi86
csendes tag
válasz
csandi86
üzenetére
Sziasztok!
Sikerült beállítani a TTL csomagok módosítását, sikerült továbbosztanom a netet a routeren keresztül, viszont előjött egy probléma. Haverokkal elkezdtünk játszani a C&C 3-mal, GameRangeren keresztül és a programnak szüksége lenne a 16000-es UDP portra, hogy mindenkivel tudjon kommunikálni. Jelezte, hogy forwardolni kellene ezt a portot. Gondoltam belépek LuCi-ba a tűzfalbeállításoknál simán hozzáadom az új szabályt, és mehet a móka. Hm hát nem akar összejönni a dolog. Ki is nyitottam teljesen a portot, hátha úgy jó, de nem az igazi.
Tudnátok ebben segíteni? Suste féle fw van fent.Az /etc/config/firewall tartalma:
firewallAz iptables tartalma:
iptables -
adamka16
őstag
válasz
csandi86
üzenetére
Szerintem ez szinte minden kollégiumban így van. Nálunk is kőkeményen lehúzták a koleszosokat anno hogy kapjanak netet, holott alanyi jogon jár minden hallgatónak internet hozzáférés. Ha koleszos vagy, akkor is ugyan úgy hallgató vagy. Amit kaptunk a befizetésről, az egy skótkockás lapból kivágott fecni a portás aláírásával. Kb a 0-val egyenlő. Aki nem fizette be, vele se csináltak semmit... kb. ennyit ért az egész. Többször is felvetettük kolesz gyűlésen, hogy miért kell fizetni mikor ott a kolesz díj, építsék be abba és majd ott befizetjük, természetesen mi voltunk a hülyék, persze mert ott van nyoma az átutalásnak és a pontos összegnek. Én simán feldobnám az ürgét.... bár most lennék koleszos, tuti kicsesznék vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Netfone
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen légkondit a lakásba?
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi