- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- Notebook hibák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Interjú: csúcskonfig passzívan hűtve
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
ez ígéretesnek tűnik, megnézem köszi! amikor anno kerestem ilyesmit akkor ez még vagy nem volt vagy csak nem találtam meg.
-
@suste: ha tényleg nem számít akkor miért tanácsoljátok mindenkinek hogy formázza ext4-re az ntfs-es hdd-jét?
-
@woodworm: tudtommal nem tudják a gyáriak, bár nem is próbáltam. de a leírásukban csak fat32/ntfs van mint támogatott rendszer. az ext3/4 természetesen openwrt-re vonatkozik, ez valóban kimaradt. -
suste
veterán
na azért...közben én is felraktam a saját 3600-asomra a az új fw-t, simán ment a penre az extroot, és utána simán ment az openvpn telepítés a "gyári" repoból
szóval működik ez
(sajnálni fogom a kék ledeket, nekem jobban bejött mint a mostani zöld....de már meg van a gazdája....jól fogja őt is szolgálni...) -
suste
veterán
kéne valami megoldás erre a minidlna leállításra....de ne mond, hogy disable/reboot
(#9286) Edenyke:
Most elsőre a BB-ben bennehagytam az IPv6-ot, majd 7végén remélem én is tudom már tesztelni.....
Minden IPv6 cuccot disabledre tettél? (van egy pár helyen.....)
Ha nem lehet kiiktatni rendesen, akkor megint repül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest