- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Steam Deck
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
adamka16 #9835 üzenetére
vagy nálad is baromi sok a konkurens wifi... nálunk a házban kb 15 van, és az enyém jelerősségét két fallal arrébb már csak felesnek látja. De ha véletlenül találok egy kevésbé terhelt csatornát akkor majdnem fullos a jelerőssége. És akkor még a barom szomszédok közül vett valamelyik wifis nyomtatót is, nehogy már ne legyen túlterhelve a 2.4 ghz-es sáv. Pedig egy panelben kizártnak tartom, hogy ne kábellel nyomtasson... fogalmas sincs tuti hogy wifin is tudna. Sajnos nem tudtam kapcsolódni a nyomtatójához, pedig egy laza kis üzenetet nyomtattam volna neki.
-
suste
veterán
válasz
adamka16 #9835 üzenetére
Nálam a 3600 külső antennákkal is rendben volt a hatótáv, meg most az Archer belső 2,4ghz-es antennával is ugyan olyan jó.
Két dolog lehet:
1 mások az elvárásaid.
2 valami nem ok a te 3600addal.Én a 3600 és az Archer wifijét is visszavettem a maxról!!!
Repeaterek nélkül is használva volt: földszint 68nm + emelet 68nm + földszint szomszéd 68nm.
Szerintem ennyi elég egy routertől.
De a jobb kapcsolatokért betettem 2 repeatert. Nem tudom meddig érthet most a hálózatunk.... -
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Diablo IV
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kuponkunyeráló
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged