- Mini-ITX
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- TCL LCD és LED TV-k
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen notebookot vegyek?
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
Dadan01 #7881 üzenetére
serviio-t nem értem hogy teszteled
az csak szerver, nem? gondolom azt szeretnéd, hogy a router legyen a kiszolgáló
vagy PC-n serviio-val is megfelelne, ha arról látná a tv a feliratokat?családban van egy 842-es tplink is, azon is minidlna fut, és a hálózatban lévő WDTV Play szintén nem hajlandó lejátszani a feliratokat DLNA-n, szóval tuti Nálad is a TV (mint lejáétszó) a hibás
estleg egy reklamációt megérhet a SAMSUNG felé, akár azt is beírhatod, hogy régebbi típusok tudták.... -
suste
veterán
válasz
Dadan01 #7881 üzenetére
most még kipróbáltam azt is,. hogy Imediashare-rel tableten betallóztam DLNA-n a filmet, majd nem a tableten indítottam el, hanem a felajánlott tv-re küldtem, és a tv-n így is megjelent a felirat
ha Imediashare-rel a tabletet választom lejátszóként, akkor nincs feliratvalamit jól csináltak a B-C tévék szoftverében
hudyfiu:
értettem, csak nem ez volt a kérdés, mert ez csak egy mellékág, hogy kipróbálhassa, hogy a miniDLNA jól teszi a dolgát, és nem az a hibás a feliratnélküliségben
így tökmindegy hogy SAMBA-n megy-e vagy sem
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest