- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Azért ezt így nem mondanám, én már írtam párszor, hogy hogyan és mire használom a routert, arra tökéletes.
Tv wifivel, mediaplayer lannal (itt a cucc procija a szűk keresztmetszet hálózati lejátszáskor)
1080p sima/3d mkv 16-18gb között megy rendesen
B25/50 hd hanggal megy rendesen30/3as netet tökéletesen kiszolgál, nyilván ha nagyon nagy filmet nézek, akkor nem megy a letöltés, de a seed nem zavarja.
Terheletlenül 15MB/s-el írható, terhelés mellett 6-8MB/s.
Ezen értékeket figyelembe véve a legdurvább be50et is bőven ki tudja szolgálni.Nyilván 250 torrent letöltése egyszerre irreális, de seedbe nem zavar annyit, ha nem olyan magas a feltöltés.
Én töltöttem már egyszerre 30-40en torrentet, de akkor persze nem próbáltam meg mellette nagy filmet nézni.
-
poli27
veterán
Igen ez nekem is zavarja a szemem sokszor.nekem se volt eleg egy router de meg egy nas sem,ezert van egy linuxos szerverem itthon.ezt nem fogja vissza a net meg a sok torrent.igaz kicsit tobbet fogyaszt mint egy nas,de amennyibe kerult a hasonlo tudasu nashoz kepest kis koltseg volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Dell notebook topic
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest