Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- OLED TV topic
- Nyernéd az irodai csúnyapulcsi-versenyt? A Microsoft segít!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Plazma TV topic
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
Szia!
Alapban nincs ilyen visszajelző funkció. Persze akár lehetne hozzá fejleszteni (megfontolom az ötletet
).Viszont a szolgáltatót jó, hogy megkérdeztem. A no-ip sajnos olyan (többször kifejtettem már itt), hogy ha nem változik az IP címed, hiába küldesz egy force update-ot az update URL-re, arra a válasz egy no change lesz. Viszont szerver oldalon be sem jegyzi, hogy te küldted! Erről anno leveleztem a no-ip supporttal is. Nem akarják módosítani, ezzel érik el azt, hogy a kvázi fix IP címmel rendelkezők kénytelenek 30 naponta bejelentkezni, mivel egyébként törlik a host-ot.
Az előző bekezdésből kiindulva az elsőhöz viszont fel is merül egy kérdés: ebben az esetben ugye az update hívás sikeres, de szerver oldalon nem tárolják el az update-ot. Ez viszont szolgáltatónként más-más működés (a dyndns.org pl. letárolja, ahogy az ipdns.hu is). Ekkor szerinted zöld, vagy piros pötty kellene???
Honnan dőlne ez el?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
).