- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen notebookot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Google Chromecast topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Azért nem használom ilyesmire a google-t, mert miután elolvastam semmivel sem érzem okosabbnak magam, inkább csak méghülyébbnek. Az meg h őstag vagyok nem a hozzáértésemet tükrözi, hanem a hozzá-nem-értésemet és azt, hogy már régóta kérdezősködök itt a fórumon!
Hidd el, van akit egyáltalán nem érdekel az ilyesmi, ezért nagyon nincs érzéke és nem is ért hozzá. Na én is ilyen vagyok, köszi h leírtad, de sztem ne fárasszuk egymást, gondoltam egy próbát megér de öreg vagyok én már az ilyesmihez..
"chmod +x /mnt/minidlna/minidlna_rescan.sh"
ezt amugy anno beírtam, de mivel a csomó dologból kb. semmit nem értettem amit meg kellett csinálni, csak megpróbáltam a saját elérési utakkal mindent pontosan átvenni, így vszleg valahol elhibáztam valamit. Ezek ugyse fognak nekem menni, maradok majd a kézi adatbázis törlésnél..
Szerk: Na ez a Putty meg aztán méginkább kínai nekem..
-
suste
veterán
azt elfelejtetem, hogy ezekután már teszteld is le
szintén luci/rendszer/parancs futtatás -ba:
"/mnt/minidlna/minidlna_rescan.sh"
persze a jó fájlnévvel és elérési úttal
elküld, és vár
ha minden jó, akkor újragenerálja a minidlna adatbázist, ami megfogja egy kicsit a routert, szóval legyél türelmes....
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest