- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
donmackó
addikt
válasz
katona.jozsi #16727 üzenetére
Suste builden van "egy gombos" switch beállítás a 9092-n. Úgy átviszi a gigabitet (950-980 biztos hogy még van, én annyit tudok itthon mérni), és még a wifi is mehet róla. Ez esetben a szolgáltató eszköze fog routolni, és ő lesz a DHCP osztó is.
-
suste
veterán
válasz
Ahogy Headless is írta a stabilitás az openwrt érdeme.
Saját véleményem és tapasztalatom, hogy minden eszköznek a saját korabeli szoftver a legjobb, és összességében itt is egyre erősebb HW kell az újabb verziókhoz.
Ha tehetném/tudnám én minden eszközömhöz AA-t petch-elnék és buildelnék. (Főleg hogy nincsen szükségem több100megabites netre, sőt 1 év után visszafelé váltottam mert nem használtuk ki a 120-at sem, elég a 60-as.) -
Headless
őstag
válasz
Nem rajtunk múlik a satbilitás, mi csak a csomagösszeállítást változtattuk, valamint az extra webes felületet. Amit tudnánk csinálni, hogy a jelenlegi openwrt buildel és hasonló csomagkiosztással forgatunk fw-t de ezek az eszközök nálam pl már nincsenek suste nem tudom mennyire szeretne buildelni, én egy mir3g- buildet tervezek mostanság, de max egy dir860l-t fogok plusszba csinálni, ugyanis az ugyanaz az architectúra.
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest