Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dadan01

senior tag

válasz Wajk #11521 üzenetére

Menne a köszönet, ha működne, de perpill minden igyekezet és segítség ellenére nem képződnek cover fájlok.
    Szerinted ha te valamit már pöpecül beállítottál és működik lassan egy éve, akkor két sor kedvéért, amit 2 sec beállítani, újrakonfigurálnál 20 paramétert? Komolyan nem értem, hol ebben a logika, főleg úgy, hogy még egy figyelmezetetés sem firkantottál oda, hogy ezzel távoznak a beállításaid xy programoknál. Persze előbb mindig meglesem, mit tartalmaz egy adott zip, de lehet, hogy más nem tesz így, és akkor mehet vissza a rajtvonalra a koma. Na ezt ne mondd már, hogy teljesen rendben van.
    Az ötlet amúgy tényleg jó, de az, hogy a samsung még a képarányt sem veszi figyelmbe a covernél, szánalmas így 2015-ben, androidon a bubbleupnp viszont remekül mutatja az általam berakott covert.

• Headless

őstag

válasz Wajk #11521 üzenetére

Most összezavartál Wajk, mert Susténak küldtem átnevezőset is meg letöltőset is, de most leszedtem suste oldaláról abban csak a letöltős van benne.
    Szóval csakis IMDB-ről szedi le.
    Egy két hibát javítottam amit, dadan vett észre ezt majd suste szerintem frissíti a mai nap folyamán, és ha elérhető lesz rakd fel te is a routerre.
    De szerintem, ha van letöltés akkor az átnevezhető felesleges. De írtam olyat is, az egy kicsit bonyolultabb.
    Meg mint suste mondta minidlna csak 160 pixeles képet jelenít meg szóval, felesleges a 2 mb-os képet leszedni, így ez is módosítva van az újban így már csak 20 kb-os képet tölt le.

Új hozzászólás Aktív témák