Hirdetés
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys80
veterán
Erről "nem vagy otthon, de bárhonnan pl telefonon (ha van neted persze
) elindítasz egy letöltést az otthoni routereden" lehet valahol egy bővebb leírást találni, hogy hogyan is működik, illetve mit kell beállítani? Esetleg valaki, akár pm-ben egy gyorstalpalót tartana nekem? 
Ez még nagyon új nekem. (1 hete van meg a router)
Illetve egy kolléga említette itt korábban, hogy a torrent csak módosított firm-el megy. Ez valóban így van? -
PistiSan
addikt
Amikor pedig már ez sem elég, akkor lehet fokozni a dolgokat!
Én például több sorozatot nézek, és nagyon untam mindig keresgélni a legújabb részt, és mindig kézzel hozzáadni. Ekkor jött a flexget, amivel ugyan eltököltem 2 napot mire úgy működött ahogy elvártam tőle, de legalább azóta csak haza megyek, és nézem, nem kell még a letöltéssel sem foglalkozni.
(Peresze ehhez kell egy olyan linux kliens amin fut is, routerre max extroottal fér fel, egyáltalán ha fut rajta.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BestBuy topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen házat vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- MSI GTX 1660 ti ARMOR OC 6G hibátlan állapotban eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AMD Ryzen 5 5600/3060/512Gb SSD/16Gb RAM/700W
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) elindítasz egy letöltést az otthoni routereden" lehet valahol egy bővebb leírást találni, hogy hogyan is működik, illetve mit kell beállítani? Esetleg valaki, akár pm-ben egy gyorstalpalót tartana nekem?