Hirdetés
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
st6969 #19839 üzenetére
Szia!
Nem kell előrenyomni. Én azt nem értem, hogy korábban miért kellett? Az a lényege az automata fényszórónak, hogy egyáltalán ne kelljen a kart csesztetni.
Egyébként nekem teljesen normálisan működik. Városban, azaz inkább faluban, ahol nagyon gyenge a közvilágítás, ott igen, sajnos bekapcsol. De ez nem az autó hibája, hanem inkább a közvilágításé. 30 km/h felet kapcsol be automatikus, tehát az alatt le kéne kapcsolnia. Nekem nem tűnik úgy, hogy későn kapcsol le, soha nem villogtak még szemben emiatt. Inkább az, hogy van amikor lekapcsol, amikor szerintem nem kéne. Autópályán a szembejövő sávban a kamionokat is érzékeli. Eddig mindig lekapcsolt nekem, amikor valakit utolértem bőven időben. Vagy amikor előzött és már mellettem elment, egyből kapcsolt le.
Azt be lehet állíttatni szervízben, hogy milyen sebesség felett kapcsoljon be, ha a 30 nem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Synology NAS
- Mobilinternet
- Apple asztali gépek
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest