Hirdetés
- OLED TV topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Cáfolta az Intel és az AMD egyesülését az utóbbi cég vezetője
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyomtató topik
-
PROHARDVER!
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz st6969 #19839 üzenetére
Szia!
Nem kell előrenyomni. Én azt nem értem, hogy korábban miért kellett? Az a lényege az automata fényszórónak, hogy egyáltalán ne kelljen a kart csesztetni.
Egyébként nekem teljesen normálisan működik. Városban, azaz inkább faluban, ahol nagyon gyenge a közvilágítás, ott igen, sajnos bekapcsol. De ez nem az autó hibája, hanem inkább a közvilágításé. 30 km/h felet kapcsol be automatikus, tehát az alatt le kéne kapcsolnia. Nekem nem tűnik úgy, hogy későn kapcsol le, soha nem villogtak még szemben emiatt. Inkább az, hogy van amikor lekapcsol, amikor szerintem nem kéne. Autópályán a szembejövő sávban a kamionokat is érzékeli. Eddig mindig lekapcsolt nekem, amikor valakit utolértem bőven időben. Vagy amikor előzött és már mellettem elment, egyből kapcsolt le.
Azt be lehet állíttatni szervízben, hogy milyen sebesség felett kapcsoljon be, ha a 30 nem tetszik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest