-
PROHARDVER!
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Pár hónap, és csatlakozni fogok a Toyota csoportba egy Auris HSD-vel. Mostában utána kezdtem járni egy két dolognak, és most a fő kérdés ami foglalkoztat, milyen riasztót építessek be az autóba? Ahogy néztem két fő cég van ami ajánlott: Blue16 és Car-Őr.
Van ezekkel a rendszerekkel tapasztalata valakinek?
Budapesten lenne főképp használva az autó, tervben van garázs bérlés a közelben, de jobb a biztonság, így emiatt gondoltam plusz rendszerre, főleg annak tudatában, hogy eléggé kelendő típus.
Esetleg ajánlott más rendszer is?
Nagyon köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Diablo 3
- 3D nyomtatás
- Xbox Classic / Xbox 360
- Villanyszerelés
- Linux kezdőknek
- Battlefield 7
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest