Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Pár hónap, és csatlakozni fogok a Toyota csoportba egy Auris HSD-vel. Mostában utána kezdtem járni egy két dolognak, és most a fő kérdés ami foglalkoztat, milyen riasztót építessek be az autóba? Ahogy néztem két fő cég van ami ajánlott: Blue16 és Car-Őr.
Van ezekkel a rendszerekkel tapasztalata valakinek?
Budapesten lenne főképp használva az autó, tervben van garázs bérlés a közelben, de jobb a biztonság, így emiatt gondoltam plusz rendszerre, főleg annak tudatában, hogy eléggé kelendő típus.
Esetleg ajánlott más rendszer is?
Nagyon köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Ford topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Home server / házi szerver építése
- One mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest