Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
den89
tag
5 évet azért elmegy, ha kevés a km. Utóbbi a fontosabb, elöregedni nem fog 5 év alatt. Mi ezzel az autóval kb 5 ezer km/év, amit megyünk. Azért az ki fog bírni 5 évet.
De km-ben szerintem is 50-60 ezer km a teteje. 3-4 év után meg azért már évről évre neccesebb, ha a km is megy bele, főleg csúszós úton/esőben, stb.
Szerintem évi max 10-15 ezres futásig érdemes 4 évszakost venni. Afelett én nem használnék. De nyilván ezzel lehet vitatkozni, és mindenki maga dönti el. Ez egyéni vélemény.
Akkor még jönnek ilyen apróságok a képbe, hogy mennyit áll tűző napon az autó, stb-stb. Van gumi-felni topik, érdemes ott olvasgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 16" Brock alu felni Continental TS830P 205/60 téli gumi szett, 5x120
- EVGA 750 BQ 750W
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Home Assistant 5W fogyasztású Mini PC okosotthon központ (Raspberry pi, ipari PC, NAS)ingyen Foxpost
- Eladó Specialized HRXC kerékpár
- Dahua IP digitális kamera rögzítő, Nvr újszerű
- Ctek Yuasa Ycx 5.0 akkutöltő, akkumulátor töltő és karbantartó eladó
- Áron alul Teljesen Új Artisan eszpresszó kávéfőző gép 5 év garival!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i5-2GEN I 6GB I 320GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest