Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Akciókamerák
- Hobby elektronika
- HDD probléma (nem adatmentés)
- OLED monitor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ck.
addikt
Részben az, mondvacsinált ürügy, de igazándiból magam sem tudom megmondani, hogy miért. Talán túlságosan unatkozom a Mercedes és BMW után, túl sok a szabadidőm így, hogy nem kell szervizbe rohangálni állandóan.
@Paxker315:
Általában farral állok be mindig, de most így adta csak ki, tömött parkoló + 6 másik autó állt mögöttem üres helyekre vadászva, nem volt hely forgolódni, ez meg rögtön a behajtó mellett volt, épp akkor álltak onnan ki. De a hátulja amúgy talán még alacsonyabb is mint az eleje, akadtam már fel azon a végén is.@Cifu:
Tavaly nyár óta van meg Villám, az ő utódjaként kerestem a SUVokat mostanában. Viszont tegnap számoltunk, osztottunk-szoroztunk aZasszonnyal, nem lesz mostanában autó csere. Inkább lefogyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest