Aktív témák
-
Szalma
őstag
[L]http://www.touchscreen.hu/[/L]
Szeretettel:
Szalma -
alex72
csendes tag
Milyen méretre lenne szükséged? TFT vagy CRT?
Jelenleg van 15'' és 17'' CRT-s kittem, darabja 60e. és 80e.Ft. , de bármilyen méretben tudok hozni CRT-t és TFT-t is. Ami jelenleg készleten van, az PS/2-es porton kommunikál (igy nem foglal potyára egy soros portot), de létezik soros portos is.
Üdv,
Kőrösi Sándor -
alex72
csendes tag
Milyen méretre lenne szükséged? TFT vagy CRT?
Jelenleg van 15'' és 17'' CRT-s kittem, darabja 60e. és 80e.Ft. , de bármilyen méretben tudok hozni CRT-t és TFT-t is. Ami jelenleg készleten van, az PS/2-es porton kommunikál (igy nem foglal potyára egy soros portot), de létezik soros portos is.
Üdv, -
bLaCkDoGoNe
veterán
Wacom Cintiq. :D
-
Captain
tag
Amikor megnyitottam a témát, Touchscreen volt a címe. Mostpedig Touchsreent keresek.... Ropant érdekes:)
-
Captain
tag
Üdv Mindenkinek!
Érintőképernyős monitorra lenne szükségem, vagy olyan kit-re, ami a képernyőre szerelve soros porton keresztül küldi a megfelelő információkat (pozicionálás). Ha tud valaki olyan céget, nagykert, ahol baráti áron forgalmaznak ilyen termékeket kérem segítsen.
Köszönöm!
Aktív témák
- MSI MAG401QR 40" 3440 x 1440 155 Hz 1 ms Ultrawide IPS Gaming Monitor
- LG 27GX790A 27 inch natív 2K 480Hz gamer monitor eladó
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi