Hirdetés
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
Üdvözletem!
Néhány napja az alábbi van a TC-vel: töltök fel ftp-re és kiírja hogy átviteli hiba egyes (ugyanazon) fájloknál. Több ftp-n is csinálta, és csak a TC (filezillával és firefoxal tudok rendesen feltölteni, tehát nem hinném hogy netprobléma). Passzív mód nem oldotta meg a dolgot (régebben is volt hasonló gondom, akkor az orvosolta a problmémát). A legidegesítőbb az, hogy főként a kis terjedelmű fájloknál (20-30kb) jön elő, és ha letörlöm a rosszul feltöltött és újra megpróbálom felrakni újra hibát ír ki, és kb csak a 30. nekifutásra sikerül feltöltenem, ami hihetetlen idegesítő
. Tudom, miért nem használok filezillát, az a helyzet eddig mindig tc-vel töltöttem fel és már megszoktam, filezillával kevésbé áttekinthető a dolog még nekem. Win7-et használok. A segítséget előre is köszönöm 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xbox Series X|S
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autóhifi
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Apple iPhone 12 Pro Max/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DJI mini 3 drón display unit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Tudom, miért nem használok filezillát, az a helyzet eddig mindig tc-vel töltöttem fel és már megszoktam, filezillával kevésbé áttekinthető a dolog még nekem. Win7-et használok. A segítséget előre is köszönöm