Hirdetés
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
Üdvözletem!
Néhány napja az alábbi van a TC-vel: töltök fel ftp-re és kiírja hogy átviteli hiba egyes (ugyanazon) fájloknál. Több ftp-n is csinálta, és csak a TC (filezillával és firefoxal tudok rendesen feltölteni, tehát nem hinném hogy netprobléma). Passzív mód nem oldotta meg a dolgot (régebben is volt hasonló gondom, akkor az orvosolta a problmémát). A legidegesítőbb az, hogy főként a kis terjedelmű fájloknál (20-30kb) jön elő, és ha letörlöm a rosszul feltöltött és újra megpróbálom felrakni újra hibát ír ki, és kb csak a 30. nekifutásra sikerül feltöltenem, ami hihetetlen idegesítő
. Tudom, miért nem használok filezillát, az a helyzet eddig mindig tc-vel töltöttem fel és már megszoktam, filezillával kevésbé áttekinthető a dolog még nekem. Win7-et használok. A segítséget előre is köszönöm 
Új hozzászólás Aktív témák
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Ableton Live 12 Suite Education
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Tudom, miért nem használok filezillát, az a helyzet eddig mindig tc-vel töltöttem fel és már megszoktam, filezillával kevésbé áttekinthető a dolog még nekem. Win7-et használok. A segítséget előre is köszönöm