Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
Üdvözletem!
Néhány napja az alábbi van a TC-vel: töltök fel ftp-re és kiírja hogy átviteli hiba egyes (ugyanazon) fájloknál. Több ftp-n is csinálta, és csak a TC (filezillával és firefoxal tudok rendesen feltölteni, tehát nem hinném hogy netprobléma). Passzív mód nem oldotta meg a dolgot (régebben is volt hasonló gondom, akkor az orvosolta a problmémát). A legidegesítőbb az, hogy főként a kis terjedelmű fájloknál (20-30kb) jön elő, és ha letörlöm a rosszul feltöltött és újra megpróbálom felrakni újra hibát ír ki, és kb csak a 30. nekifutásra sikerül feltöltenem, ami hihetetlen idegesítő
. Tudom, miért nem használok filezillát, az a helyzet eddig mindig tc-vel töltöttem fel és már megszoktam, filezillával kevésbé áttekinthető a dolog még nekem. Win7-et használok. A segítséget előre is köszönöm 
Új hozzászólás Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- World of Tanks - OFF topic
- Windows 11
- OpenMediaVault
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Tudom, miért nem használok filezillát, az a helyzet eddig mindig tc-vel töltöttem fel és már megszoktam, filezillával kevésbé áttekinthető a dolog még nekem. Win7-et használok. A segítséget előre is köszönöm