Új hozzászólás Aktív témák
-
ZoliM@ster
aktív tag
Helló!
Nekem a Fn billentyűk mindenféle progi nélkül működik.Power savert nem adtak még vista kompatibilis módban és eddig bármit próbáltam nem ment. Tehát sajnos kénytelenek vagyunk a Win 7 alapvető beállításaival gazdálkodni(szerintem az alapvető dolgokhoz ez is tökéletes), persze jó lenne ha működne a power saver, mert nekem is nagyon tetszik a progi.
Reménykedjünk, hogy a toshibánál fejlesztenek nekünk egy kicsit Win 7 irányban -
ABE
őstag
Igen, minden úgy működik, mint bármely XP-nél.
Én nem tapasztaltam, hogy lassabbak lennének a játékok Vista alatt. Igaz, nem vagyok hardcore gamer, és 3DMark-ot sem futtatok állandóan, de a 20% csöppet irreálisnak hangzik.
Lehetőleg 2 Gb ram a gépbe (bár a mostani notim 1 gigával is szépen viszi), legfrissebb driverek, SP1, és korrektül beállított rendszer. Ha ezek megvannak, szerintem kezesebb a Vista, legalábbis számomra megbízhatóbbnak tűnik. A Vistával most is az van, mint annak idején az XP-vel: lassan szokják meg, köpködik, szidják a teljesítményét. Ugyanakkor érdemes észrevenni, hogy a Vistával nem gond egy nyamvadt SATA vinyóra felrakni a rendszert, alapból benne van egy csomó driver, tulajdonképpen egyből telepítés után munkára fogható, és nem kell 3-szor újraindítani, hogy erőre kapjon. Míg az XP kb. 3 év alatt lett kiforrott rendszer, a Vistának ehhez "csak" 1,5 év kellett. Nem egyszer merült fel itt a topicban, hogy az új gépeknél gond van az XP-s driverek feltelepítésével. Persze mindkettőt ki kell próbálni, hiszen ízlések és pofonok... -
ABE
őstag
Szia!
Részletesen le van írva: [link]
vagy: [link]
Fontos! 32 bit-es oprendszerhez csak a 32 bit-es drivereket szabad integrálni, 64 bit-est nem! A drivereket pedig TEXT módúként kell integrálni.
Ha ez alapján nem megy a dolog, inkább ne állj neki.
Egyébként ajánlom, hogy tegyél egy próbát a Vistával is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Lenovo Y720-15IKB gamer notebook
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő