- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Krystal_s #8503 üzenetére
"mivel ritkán futtatok keresést...nem zavar, h meddig ellenőriz"
Elég nagy gáz, hogy a CIS nem keres, ugyanis minden normális víruskereső "on-the-fly" ellenőrzi a netről, hálózatról vagy másik meghajtóról érkező fájlokat.
És nagyon nem mindegy, hogy ennek az ellenőrzésnek mekkora a prociidő igénye."a virus bulletin tesztjein mi csak nevetni szoktunk az AV fórumban. talán a keptelenseg.hu-ra lenne való a tesztjük."
A CIS-t használtam pár hónapig, de amikor nem volt egyetlen vírusriasztása sem, már szándékosan mentem olyan weboldalakra, amelyekről tudtam, hogy fertőzöttek. Mivel azokon sem volt találata, sürgősen eltávolítottam."CIS-nél a Defense+ a lényeg"
Karácsony óta 0 találata van, amitől húúú de biztonságban érzem magam:"és ezeken a teszteken a főbb védelmet kikapcsolják vagy alapra teszik és csak a vírusadatbázis alapján okoskodnak."
El kellene olvasnod a WB tesztleírását!
A progikat azokkal az alapbeállításokkal tesztelik, ahogy azok alapértelmezetten feltelepülnek a gépre.
A diagrammnak pedig 2 tengelye van. A függőleges a "reaktív" védelem, ami tényleg adatbázisból megy, de a vízszintes az "proaktív", amikor olyan vírusokkal tesztelnek, amelyek nincsenek benne az adatbázisokban. (Mivel a vírusadatbázis dátuma után jelentek meg.)
A két százalékos adat együtt utal a víruskereső képességeire, és a CIS egyikben sincs az élmezőnyben.[ Szerkesztve ]
Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autós topik
- iPhone topik
- Milyen processzort vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Legion Y540-15IRH 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe+1TB SSD magyar vbill gar
- Bomba áron dobozos Lenovo Legion 5 /Ryzen7-5800H 32GB 512+256GB SSD RTX 3070 8GB 165 Hz Gari
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS érintő 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i7-10875H RTX 3000 16GB 500GB NVMe gar
- X1 Yoga 8th 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest