Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Krystal_s #8503 üzenetére
"mivel ritkán futtatok keresést...nem zavar, h meddig ellenőriz"
Elég nagy gáz, hogy a CIS nem keres, ugyanis minden normális víruskereső "on-the-fly" ellenőrzi a netről, hálózatról vagy másik meghajtóról érkező fájlokat.
És nagyon nem mindegy, hogy ennek az ellenőrzésnek mekkora a prociidő igénye."a virus bulletin tesztjein mi csak nevetni szoktunk az AV fórumban. talán a keptelenseg.hu-ra lenne való a tesztjük."
A CIS-t használtam pár hónapig, de amikor nem volt egyetlen vírusriasztása sem, már szándékosan mentem olyan weboldalakra, amelyekről tudtam, hogy fertőzöttek. Mivel azokon sem volt találata, sürgősen eltávolítottam."CIS-nél a Defense+ a lényeg"
Karácsony óta 0 találata van, amitől húúú de biztonságban érzem magam:"és ezeken a teszteken a főbb védelmet kikapcsolják vagy alapra teszik és csak a vírusadatbázis alapján okoskodnak."
El kellene olvasnod a WB tesztleírását!
A progikat azokkal az alapbeállításokkal tesztelik, ahogy azok alapértelmezetten feltelepülnek a gépre.
A diagrammnak pedig 2 tengelye van. A függőleges a "reaktív" védelem, ami tényleg adatbázisból megy, de a vízszintes az "proaktív", amikor olyan vírusokkal tesztelnek, amelyek nincsenek benne az adatbázisokban. (Mivel a vírusadatbázis dátuma után jelentek meg.)
A két százalékos adat együtt utal a víruskereső képességeire, és a CIS egyikben sincs az élmezőnyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P53S - 15.6" - I7 8565U 1.80GHZ- 16Gb ram - Nvidia P520
- Lenovo Thinkpad P1 15,6" CORE I7-8850H 2.60GH- 32Gb ram - Nvidia P2000 vga
- Pavilion 15-ec2167ng 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe gar
- 27% Számlával! Dell PRECISION 5570 i7-12800H / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 2000 8GB! BeszámítOK
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8640HS 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest