- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smchr
csendes tag
Üdv mindenkinek
Egyik helyen már próbálkoztam, hátha itt tudtok segíteni. Van egy TOSHIBA Tecra A2-es laptopom friss XpSP2-vel. Leszedtem hozzá minden drivert, a gép hibátlanul működik egy dolog kivételével: A wifi nem működik és nem tudok rájönni, hogy miért.
Mit is csináltam?
-Leszedtem mindenféle drivert, semmit nem reagál
-Eszközkezelőben kerestettem a hardvert, semmit nem reagál
-Everestet leszedtem, semmit nem reagál
-Ki-be kapcsolom a wifi kapcsolót az oldalán, semmit nem reagál
-Nyomogatom az Fn+F8 kombinációt, semmit nem reagál
-Parancssorban a "getmac" parancsra csak a a LAn kártya címét kapom (Bár amíg az sem volt driverezve, azét sem adta ki ez a parancs)Bezzeg ha belerakok egy TP-Link wifi kártyát akkor egyből felismeri, és szépen dolgozik a hálózat.
És van egy érdekesség. Lehet, hogy nincs is benne wifi!? Ezt,az alábbi írásban található "A kisebb modellben 1,4 GHz-en hajtott Intel Celeron M 330-as CPU és 256 MB RAM dolgozik. Ehhez a típushoz DVD-ROM/CD-RW kombómeghajtó jár, ám hiányzik a beépített WLAN egység." mondatra alapozom, ugyanis az enyém is 1,4 Ghz-es és DVD-ROM van benne.
Ami viszont ellentmond az egésznek:
-Miért van a hátlapján a gépnek egy wifi matrica?
-Miért van megadva egy másik MAC cím a LAN kártyáé mellett?Szerintetek akkor az enyémben van wifi, vagy ne is keressem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest