Új hozzászólás Aktív témák
-
radka202
csendes tag
Sziasztok!
Most regisztráltam az oldalra annak érdekében hogy megoldást találjak a problémámra...
Több problémám van a laptopommal.A típusa Toshiba Satellite A300...A problémám oka hogy lassan már fél éve recseg a hang a gépen mindig...amikor betölt az oprendszer...amikor filmet nézek...amikor játszok..zenét hallgatok..Magával a hangszóróval nem lehet gond mert van xp is telepítve és ott tökéletes a hang...Más helyeken olvastam már hogy másoknak is voltak ilyen problémái...Azt ajánlották ott hogy töltsek le új drivert meg lehet hogy az update rossz frissítést szedett le... letöltöttem már drivert de mikor telepíteni akarom azt írja hogy hiba a setup.exe leáll....Tudni kell a oprendszeremről hogy úgy lett windows vista-ról windows 7 re telepítve hogy a toshibanál vettem egy Upgrade DVD-t és így lett Windows 7...De mostanában már azt automatikus frissítéseket se tudja letölteni és telepíteni ott is hibát r ki... így már az is lassan 2 hónapja nem működik...Tudtok valamit javasolni ? Vagy ezt újra kellene már rakni...Segítségeteket előre is köszönöm..
Nem tudom hogy mikor tudok felnézni meg megtalálom e a választ ezért megköszönném ha az e-mail címemre küldenétek el a megoldást...
e-mail:radka202@freemail.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Küszöbön az androidos PC-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Linux Mint
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest